Vigtigste : Filudvidelser : .3dr Fil

.3dr Filudvidelse

Filtype13D Rad Project File

Udvikler 3D Rad
Kategori Data Files
Format Binary

Hvad er 3DR fil?

Projektfil oprettet af 3D Rad, et gratis program, der bruges til at skabe 3D-spil; gemmer en 3D-scene med objekter og deres egenskaber; gemmer også links mellem objekter, som gør det muligt for dem at interagere med fysiske begrænsninger.

Flere oplysninger

3DR-projektfiler kan kompileres til selvstændige eksekverbare filer eller til applets, der kan indlejres i websider. Derfor bruges 3D Rad-projekter til spil til både Windows- og webbrowserplatforme.

3D Rad-projekter understøtter mange andre spilfunktioner, f.eks. animation, kunstig intelligens, visuelle effekter, kameraer og visningstilstande og brugerdefineret scripting.

Programmer, der åbnes 3DR Filer
Windows
3D Rad

Filtype23DMark Results File

Udvikler Futuremark
Kategori Data Files
Format Binary

.3DR option nummer 2

Fil oprettet af 3DMark, et program, der bruges til at benchmarke Windows-computeres 3D-spilfunktioner; indeholder benchmark-testresultater baseret på en brugerspecificeret konfiguration; bruges til at sammenligne 3D-grafikfunktioner med andre computere.

Flere oplysninger

3DR-filer kan indsendes og analyseres via Futuremark Online Results Browser (ORB), en webbrowserbaseret resultatfremviser. Millioner af brugere har bidraget med deres resultater til Futuremarks online benchmark-repositorium.

3DMark tester computere baseret på deres DirectX ydeevne.

Programmer, der åbnes 3DR Filer

Om 3DR Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.3dr er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype 3DMark Results File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.