Vigtigste : Filudvidelser : .3dz Fil

.3dz Filudvidelse

Filtype1Nintendo 3DS ROM

Udvikler Gateway
Kategori Game Files
Format N/A

Hvad er 3DZ fil?

En 3DZ-fil er en spilfil, der bruges af Gateway 3DS, et microSD-kort til Nintendo 3DS, der bruges til at spille 3DS, DS og homebrew-spil. Den indeholder en kopi af dataene fra en original 3DS-spilpatron. 3DZ-filer gemmes i samme format som de mere populære .3DS-filer, men indeholder en header, der angiver over for Gateway, at den er kompatibel til onlinespil.

Flere oplysninger

3DZ-filer er ikke beregnet til at blive åbnet på en computer. De blev skabt til Gateway 3DS, som er software, der gemmes på et microSD-kort, der indsættes i en Nintendo 3DS. Hvis du omdøber udvidelsen ".3dz" til ".3ds" og fjerner overskriften i filen, kan ROM'en dog muligvis afspilles af 3DS-emulatorer, såsom TronDS eller Citra.

Programmer, der åbnes 3DZ Filer
Windows
No known program available
Linux
No known program available
Macintosh
No known program available

Filtype2Easy 3D Creator Project

Udvikler DzSoft
Kategori Settings Files
Format N/A

.3DZ option nummer 2

En 3DZ-fil er et projekt, der er oprettet af Easy 3D Creator, et program, der bruges til at oprette 3D-skærmbeskyttere. Den indeholder et projekt, som indeholder skærmbeskærerbilledet, billeder pr. sekund af animationen og kamerapositionen for visning af skærmbeskæreren.

Flere oplysninger

3DZ-filen er den vigtigste filtype i forbindelse med Easy 3D Creator. Når du gemmer dit projekt, opretter programmet 3DZ-filen til at gemme dit screensaverprojekt. Hvis du har brug for at åbne en 3DZ-fil, er det eneste program, der understøtter filen, Easy 3D Creator. Det kan downloades gratis, men det er ikke længere udviklet og kan kun køre på Windows 2000 eller XP.

Programmer, der åbnes 3DZ Filer

Om 3DZ Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.3dz er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Easy 3D Creator Project, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.