Vigtigste : Filudvidelser : .a3x Fil

.a3x Filudvidelse

FiltypeCompiled AutoIt v3 Script

Udvikler AutoIt
Kategori Developer Files
Format N/A

.A3X option nummer

Kompileret script oprettet med AutoIt v3, et freeware scriptingprogram; indeholder et krypteret og komprimeret .AU3 script i en tokeniseret form, som indeholder filer tilføjet af "FileInstall"-funktionen og alle henviste #include-filer.

Flere oplysninger

AU3-scripts er designet til automatisering af kommandoer i Windows og til andre generelle scriptingformål. A3X-formatet giver dig mulighed for at kompilere dit AU3-script til en selvstændig eksekverbar fil, hvilket gør det muligt at distribuere mindre filer, som ikke behøver at inkludere filen AutoIt3.exe i hvert kompileret script. A3X-filer kan køres af en AutoIt-fortolker, f.eks. AutoIt3 eller et kompileret script med AutoItExecuteAllowed-flaget indstillet, eller de kan også inkluderes i et andet script.

NOTAT: AutoIt bruger et programmeringssprog, der ligner BASIC og kan simulere tastetryk, musebevægelser og manipulere vinduer, hvilket kan automatisere opgaver, som ikke er mulige med VBScript eller SendKeys.

Programmer, der åbnes A3X Filer
Windows
AutoIt

Om A3X Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.a3x er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Compiled AutoIt v3 Script, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.