Vigtigste : Filudvidelser : .a3x Fil

.a3x Filudvidelse

FiltypeCompiled AutoIt v3 Script

Udvikler AutoIt
Kategori Developer Files
Format N/A

.A3X option nummer

Kompileret script lavet med AutoIt v3, et freeware scripting program; indeholder et krypteret og komprimeret .AU3 script i en tokeniseret form, som indeholder filer tilføjet af "FileInstall" -funktionen og eventuelle refererede #include filer.

Flere oplysninger

AU3 scripts er designet til at automatisere kommandoer inden for Windows og til andre generelle scripting formål. A3X-formatet gør det muligt at kompilere dit AU3-script i en selvstændig eksekverbar, som giver dig mulighed for at distribuere mindre filer, der ikke behøver at indeholde filen AutoIt3.exe i hvert kompileret script. A3X-filer kan køres af en AutoIt-tolk, f.eks. AutoIt3 eller et kompileret script med AutoItExecuteAllowed-flagssættet, eller det kan også indgå i et andet script.

BEMÆRK: AutoIt bruger et programmeringssprog, der ligner BASIC og kan simulere tastetryk, musebevægelse og manipulere vinduer, som kan automatisere opgaver, der ikke er mulige med VBScript eller SendKeys.

Programmer, der åbnes A3X Filer
Windows
AutoIt

Om A3X Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.a3x er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Compiled AutoIt v3 Script, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.