Vigtigste : Filudvidelser : .abm Fil

.abm Filudvidelse

Filtype1Music Album

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er ABM fil?

Digitalt musikalbum, der indeholder en samling af sange eller andre lydfiler; indeholder typisk henvisninger til lydfiler i stedet for sangene selv.

Flere oplysninger

ABM-filer kan oprettes af forskellige musikrelaterede softwareprogrammer. Men de bruger typisk forskellige formater og kan kun åbnes af det originale program, der oprettede dem.

Programmer, der åbnes ABM Filer

Filtype2Photo Album

Udvikler N/A
Kategori Raster Image Files
Format N/A

.ABM option nummer 2

Fotoalbum der indeholder henvisninger til billeder indeholdt i et digitalt album; kan også indeholde miniaturebilleder, der tjener som små gengivelser af fotos i albummet.

Flere oplysninger

Flere forskellige fotoorganisationsprogrammer gemmer album som ABM-filer. De kan dog bruge forskellige formater, hvilket betyder, at filerne kun kan åbnes af det program, der oprettede filen.

BEMÆRK: Nogle ældre softwareprogrammer, der opretter ABM-filer, omfatter Polaroid PhotoMAX Image Maker, GSP Photo Album, Ulead ImagePals og tidligere versioner af ArcSoft PhotoStudio. Men disse programmer er nu forældede. Et aktuelt program, der opretter ABM-filer Serif PhotoPlus.

Programmer, der åbnes ABM Filer
Windows
Serif PhotoPlus
Macintosh
ArcSoft PhotoStudio

Om ABM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.abm er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Photo Album, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.