Vigtigste : Filudvidelser : .abm Fil

.abm Filudvidelse

Filtype1Music Album

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er ABM fil?

Digitalt musikalbum, der indeholder en samling af sange eller andre lydfiler; indeholder typisk referencer til lydfilerne snarere end selve sangene.

Flere oplysninger

ABM-filer kan oprettes af forskellige musikrelaterede softwareprogrammer. De anvender dog typisk en anden formatering og kan kun åbnes af det oprindelige program, der har oprettet dem.

Programmer, der åbnes ABM Filer

Filtype2Photo Album

Udvikler N/A
Kategori Raster Image Files
Format N/A

.ABM option nummer 2

Fotoalbum, der indeholder henvisninger til billeder i et digitalt album; kan også indeholde miniaturebilleder, der fungerer som små repræsentationer af billederne i albummet.

Flere oplysninger

Flere forskellige fotoorganisationsprogrammer gemmer album som ABM-filer. De kan dog anvende forskellig formatering, hvilket betyder, at filerne kun kan åbnes af det program, der har oprettet filen.

BEMÆRK: Nogle ældre softwareprogrammer, der opretter ABM-filer, omfatter Polaroid PhotoMAX Image Maker, GSP Photo Album, Ulead ImagePals og tidligere versioner af ArcSoft PhotoStudio. Disse programmer er dog nu forældede. Et aktuelt program, der opretter ABM-filer Serif PhotoPlus.

Programmer, der åbnes ABM Filer
Windows
Serif PhotoPlus
Macintosh
ArcSoft PhotoStudio

Om ABM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.abm er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Photo Album, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.