Vigtigste : Filudvidelser : .acp Fil

.acp Filudvidelse

Filtype1Alfresco Content Package

Udvikler Alfresco Software
Kategori Backup Files
Format Zip

Hvad er ACP fil?

Fil, der anvendes af Alfresco, en open source-softwarepakke til Enterprise Content Management (ECM); indeholder data, der eksporteres fra et Alfresco-repositorium; omfatter XML-metadatafiler og indholdsfiler, som kan være dokumenter, webfiler, billeder, records eller andre typer data, der understøttes af Alfresco-repositoriemodellen.

Flere oplysninger

ACP-filer anvendes til sikkerhedskopiering af repository-data samt til overførsel af data mellem Alfresco-repositorier. Alle data, der eksporteres af Alfresco, kan importeres af ethvert andet repository.

BEMÆRK: ACP-filer gemmes i et komprimeret .ZIP-format, selv om de har udvidelsen ".acp".

Programmer, der åbnes ACP Filer
Linux
Alfresco

Filtype2aacPlus Audio File

Udvikler International Standards Organization
Kategori Audio Files
Format Binary

.ACP option nummer 2

Lydfil kodet i HE-AAC (High-Efficiency Advanced Audio Coding) version 1-formatet (kaldet "aacPlus"); ligner en .AAC-fil, men er komprimeret og optimeret til streaming af lyd; bruges til internetudsendelser og andre online musikstreams.

Programmer, der åbnes ACP Filer
Windows
RealNetworks RealPlayer Cloud
Android
RealNetworks RealPlayer Cloud
Macintosh
RealNetworks RealPlayer Cloud
iOS
RealNetworks RealPlayer Cloud

Filtype3EditPlus Auto-Completion File

Udvikler ES-Computing
Kategori Developer Files
Format Text

.ACP option nummer 3

Fil, der anvendes af EditPlus, en kildekode-teksteditor til C, C++, PHP, Java og andre sprog; gemt i almindelig tekst og indeholder regler for automatisk udfyldelse af tekst, når udvikleren skriver kildekode; bruges til at indstille nøgleord, der udløser automatisk udfyldelse.

Flere oplysninger

Den EditPlus-installation indeholder tre ACP-filer: 1) cpp.acp for C++, 2) htmlbar.acp for HTML og 3) perl.acp for Perl.

Programmer, der åbnes ACP Filer
Windows
ES-Computing EditPlus

Om ACP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.acp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype EditPlus Auto-Completion File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.