Vigtigste : Filudvidelser : .aepkey Fil

.aepkey Filudvidelse

FiltypeAdvanced Encryption Package Key File

Udvikler InterCrypto
Kategori Misc Files
Format Binary

.AEPKEY option nummer

Filen er oprettet af Advanced Encryption Package (AEP), et program, der bruges til at sikre filer til lagring og overførsel. kan gemme en offentlig eller privat nøgle oprettet af softwaren; genereret af vinduet PKI Keys Manager, som kan åbnes ved at vælge Tools → RSA Key Generator ....

Flere oplysninger

Når du opretter et offentligt og privat nøglepar i AEP, opretter softwaren filer med følgende navne, forudsat at du valgte at navngive din nøgle som "mykey" og brugte 1024-bit kryptering:

mykey_1024bit_private.aepkey

mykey_1024bit_public.aepkey

Offentlige og private nøgler tillader, at filer krypteres, så kun den komplementære nøgle kan dekryptere filen. Hvis du for eksempel opretter privatnøgle A og offentlig nøgle B som komplementære nøgler, kan kun den offentlige nøgle B dekryptere filer, der er krypteret med privatnøgle A. Dette hjælper med at verificere identiteten af afsenderen af filen og begrænser distributionen til de enheder, der har passende nøgler.

BEMÆRK: Krypterede filer, der er oprettet af Advanced Encryption Package, bruger filen .AEP .

Programmer, der åbnes AEPKEY Filer

Om AEPKEY Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.aepkey er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Advanced Encryption Package Key File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.