Vigtigste : Filudvidelser : .aet Fil

.aet Filudvidelse

FiltypeAfter Effects Project Template

Udvikler Adobe Systems
Kategori Video Files
Format Binary

.AET option nummer

En AET-fil er en projektskabelon, der er oprettet af After Effects, et videoproduktionsprogram. Den indeholder en skabelon til videokomposition, som kan bruges som udgangspunkt for at lave flere .AEP videoprojekter. AET-filer kan indeholde lyd, billeder og videoklip, en tidslinje og forskellige effekter, der kan anvendes på filmen.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .aet-fil i Adobe After Effects CC 2017

AET-fil åben i Adobe After Effects CC 2017

AET-filen er en af to filtyper, der bruges til at gemme skabeloner til videoredigeringsprojekter i After Effects. Hovedformatet er AET-filen, som gemmes i binært format. Det andet format, som skabeloner kan gemmes i, er .AETX-filen, som er en tekstbaseret XML-skabelon.

For at oprette et After Effects-projekt skal du vælge Fil → Nyt → Nyt projekt og derefter klikke på Fil → Gem eller Save As → Gem som... og vælg "Adobe After Effects Template Project" fra dropdown-menuen "File Format".

For at åbne et After Effects-projekt skal du vælge File → Open Project....

Programmer, der åbnes AET Filer
Windows
Adobe After Effects
Macintosh
Adobe After Effects

Om AET Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.aet er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype After Effects Project Template, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.