Vigtigste : Filudvidelser : .aia Fil

.aia Filudvidelse

Filtype1MIT App Inventor Source Code File

Udvikler MIT
Kategori Developer Files
Format N/A

Hvad er AIA fil?

Kildekodefil oprettet og brugt af App Inventor, webprogram, der bruges af begyndende udviklere til at oprette applikationer til Android-enheder; indeholder kildekoden blokke af et applikationsprojekt under udvikling.

Flere oplysninger

App Inventor er et blokbaseret programmeringsværktøj, der bruger kildekoden i AIA-filen til at oprette applikationer. AIA-filen bruges også til at eksportere og importere projekter til og fra en computer til webprogrammet. Du kan dele dit projekt i en eksekverbar form, som er .APK-filen, i stedet for i kildekodeform.

For at eksportere AIA-filen skal du vælge "Projekter" og vælge Eksportér valgt projekt (.aia) til min computer. Hvis du vil importere AIA-filen, skal du vælge "Projects" og vælge Import project (.aia) from my computer... eller fra et arkiv...

Programmer, der åbnes AIA Filer

Filtype2Adobe Illustrator Action File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Settings Files
Format Text

.AIA option nummer 2

Fil oprettet af Adobe Illustrator, et program til vektorgrafik; indeholder en eller flere handlinger, der er registreret i Illustrator; bruges ofte til automatisering af almindelige redigeringstrin og til batchbehandling af billeder.

Flere oplysninger

AIA-filer gemmes i almindelig tekst og kan ses med en teksteditor.

Programmer, der åbnes AIA Filer
Windows
Adobe Illustrator
Macintosh
Adobe Illustrator

Om AIA Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.aia er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Adobe Illustrator Action File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.