Vigtigste : Filudvidelser : .aip Fil

.aip Filudvidelse

Filtype1Advanced Installer Project

Udvikler Caphyon
Kategori Settings Files
Format N/A

Hvad er AIP fil?

Projektformat, der anvendes af Advanced Installer, et Windows-installationsprogram, der gør det muligt for brugere at installere, opdatere og konfigurere produkter; indeholder oplysninger, der beskriver en installationspakke, samt projektstier, type, caching- og stivariabler.

Programmer, der åbnes AIP Filer

Filtype2Actual Installer Project

Udvikler Softeza Development
Kategori Settings Files
Format N/A

.AIP option nummer 2

Projekt oprettet af Actual Installer, et program, der bruges til at installere Windows-software; indeholder projektoplysninger, der beskriver den software, der installeres, f.eks. produktnavn og version, softwarekrav, installationstilstand, licensaftale, genveje og filforbindelser.

Programmer, der åbnes AIP Filer

Filtype3Adobe Illustrator Plug-in

Udvikler Adobe Systems
Kategori Plugin Files
Format Binary

.AIP option nummer 3

Plugin-fil, der bruges af Adobe Illustrator, et vektorgrafik redigeringsprogram; gemmer en udvidelse, der tilføjer nye funktioner og muligheder til softwaren; skal placeres i /Plug-ins/ mappen i installationsmappen for at være aktiv.

Programmer, der åbnes AIP Filer
Windows
Adobe Illustrator
Macintosh
Adobe Illustrator

Om AIP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.aip er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Adobe Illustrator Plug-in, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.