Vigtigste : Filudvidelser : .ait Fil

.ait Filudvidelse

FiltypeAdobe Illustrator Template

Udvikler Adobe Systems
Kategori Settings Files
Format Binary

.AIT option nummer

En AIT-fil er en skabelon, der er oprettet af Adobe Illustrator, et vektorgrafikprogram. Den indeholder standardindhold, -indstillinger, -billeder og -layout for en tegning. AIT-filer bruges til at oprette flere .AI tegningsfiler med samme stilarter og formatering.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .ait-fil i Adobe Illustrator CC 2017

AIT-fil åben i Adobe Illustrator CC 2017

AIT-skabeloner er nyttige til at designe tryksager, mockups til websider og mobiler, logoer, film- og videografik. Skabelonen giver dig mulighed for at duplikere design og dele design med andre Illustrator-brugere.

Du kan åbne en AIT-skabelon ved blot at dobbeltklikke på filen eller vælge Fil → Åbn....

Du kan oprette en AIT-skabelon ved at vælge Fil → Ny fra skabelon... eller ved at vælge Fil → Gem som skabelon... med en AI-fil åben.

Du kan også downloade skabeloner fra Adobe Stock direkte i Illustrator ved at vælge Fil → Ny..., vælger en skabelon og klikker på Download.

AIT-skabeloner findes typisk i mappen Templates i Illustrator-installationen.

Programmer, der åbnes AIT Filer
Windows
Adobe Illustrator
Macintosh
Adobe Illustrator

Om AIT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ait er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Adobe Illustrator Template, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.