Vigtigste : Filudvidelser : .amf Fil

.amf Filudvidelse

Filtype1Additive Manufacturing File

Udvikler ASTM
Kategori 3D Image Files
Format XML

Hvad er AMF fil?

En AMF-fil er en additiv fremstillingsfil, der bruges af CAD-programmer til at beskrive objekter til 3D-printing. Den indeholder et eller flere objekter, som omfatter geometri, farve og materiale for de volumener, der udgør objektet/objekterne. AMF-filer gemmer også konstellationen (arrangementet) af flere objekter og metadata, der angiver forfatter, navn, ophavsret og særlige instruktioner for objektet/objekterne.

Flere oplysninger

Siden 1980'erne har .STL-formatet været branchestandard for lagring og overførsel af oplysninger mellem CAD-programmer og additive fremstillingsværktøjer. Nu, med 3D-printingens fremkomst, er der behov for mere effektive formater til at lagre og overføre alle de nødvendige 3D-objektoplysninger til 3D-printning. Dette behov har ført til den øgede popularitet af .3MF- og AMF-formaterne.

AMF-formatet er et åbent format, der er udviklet af American Society for Testing and Materials (ASTM) og blev frigivet i 2013. Formatet er designet til at være en forenende løsning til lagring af 3D-objektinformation på samme måde som .PDF-formatet er til lagring af dokumenter. Det er XML-baseret og blev designet til at være enkelt, skalerbart og bagud- og fremtidskompatibelt. Formatet bruger trekantmasker til at beskrive overflader, uanset om de er buede eller ikke-planare kanter på 3D-overflader. Farver angives ved hjælp af RGBA-værdier (røde, grønne, blå og alfakanaler).

Du kan eksportere 3D-objektoplysninger til AMF-formatet ved hjælp af programmer som Dassault Systemes SOLIDWORKS og Autodesk-programmer. 3D-printere, der understøtter formatet, omfatter Materialise og Shapeways. Du kan se AMF-filer med det gratis tværgående platformsprogram Autodesk Meshmixer.

Programmer, der åbnes AMF Filer

Filtype2Advanced Module File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.AMF option nummer 2

Sangfil gemt i DSMI Advanced Module Format (AMF); indeholder sangdata og samples, der bruges til instrumentlyde; kan afspilles med understøttende audio tracker-programmer.

Flere oplysninger

AMF kan også stå for "ASYLUM Music Format"."

Programmer, der åbnes AMF Filer
Windows
Nullsoft Winamp
Schism Tracker
MODPlug Player
MikMod
Linux
Schism Tracker
MikMod
Open Cubic Player
Android
Vitamin/CAIG ZXTune
Droidsound-E
Macintosh
Nullsoft Winamp
Schism Tracker
CocoModX
MikMod

Om AMF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.amf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Advanced Module File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.