Vigtigste : Filudvidelser : .amf Fil

.amf Filudvidelse

Filtype1Additive Manufacturing File

Udvikler ASTM
Kategori 3D Image Files
Format XML

Hvad er AMF fil?

En AMF-fil er en additiv fremstillingsfil, der bruges af CAD-programmer til at beskrive objekter til 3D-udskrivningsformål. Den indeholder en eller flere objekter, som omfatter geometrien, farven og materialet af de mængder, der udgør objektet / objektene. AMF-filer gemmer også konstellationen (arrangement) af flere objekter og metadata, der angiver forfatteren, navnet, ophavsretten og specielle instruktioner for objektet / objektene.

Flere oplysninger

Siden 1980'erne har .STL format været industristandarden til opbevaring og overførsel af information mellem CAD-programmer og additiv fremstillingsværktøjer. Nu med stigningen i 3D-udskrivning er der brug for mere i stand til at gemme og overføre alle de nødvendige 3D-objektoplysninger til 3D-udskrivning. Dette behov har ført til den øgede popularitet af .3MF og AMF formaterne. AMF-formatet er et åbent format udviklet af American Society for Testing and Materials (ASTM), der blev udgivet i 2013. Formatet er designet til at være en samlet løsning til opbevaring af 3D-objektinformation, ligesom den .PDF formatet er til opbevaring af dokumenter. Den er XML-baseret og designet til at være enkel, skalerbar og bagud og fremtidig kompatibel. Formatet bruger trekant masker til at beskrive overflader, uanset om de er buede eller ikke-plane kanter på 3D-overflader. Farver er angivet ved hjælp af RGBA-værdier (rød, grøn, blå og alfakanaler).

Du kan eksportere 3D-objektoplysninger til AMF-format ved hjælp af programmer som Dassault Systemes SOLIDWORKS og Autodesk-applikationer. 3D-printere, der understøtter formatet, omfatter materialisere og shapeways. Du kan se AMF-filer med den gratis platform-Autodesk Meshmixer-applikation.

Programmer, der åbnes AMF Filer

Filtype2Advanced Module File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.AMF option nummer 2

Sangfil gemt i DSMI Advanced Module Format (AMF); indeholder sang data og prøver, der bruges til instrumentet lyde; kan afspilles med understøttende lydtracker programmer.

Flere oplysninger

AMF kan også stå for "ASYLUM Music Format."

Programmer, der åbnes AMF Filer
Windows
Nullsoft Winamp
Schism Tracker
MODPlug Player
MikMod
Linux
Schism Tracker
MikMod
Open Cubic Player
Android
Vitamin/CAIG ZXTune
Droidsound-E
Macintosh
Nullsoft Winamp
Schism Tracker
CocoModX
MikMod

Om AMF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.amf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Advanced Module File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.