Vigtigste : Filudvidelser : .an Fil

.an Filudvidelse

FiltypeAdobe Edge Animate Project File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Web Files
Format Text

.AN option nummer

Projektfil oprettet af Adobe Edge Animate, et program, der bruges til at lave animeret websideindhold; indeholder en flersporet tidslinje til animation af websideelementer; indeholder jQuery (et JavaScript-bibliotek) til at aktivere animationer; kan bruges som et alternativ til at oprette websider med Flash.

Flere oplysninger

Når du gemmer et projekt i Edge Animate, gemmer du faktisk en .HTML-fil. Når du vælger at gemme, opretter Edge Animate en mappe, der indeholder .HTML-filen. Den opretter dog også AN-projektfilen og de tilhørende .CSS- og .JS-filer, der er nødvendige for animationen.

AN-filer kan bruges til at oprette .ANTMPL-skabelonfiler:

Select File → Save As Template..., name your file, select the save location, and click Save.

Adobe Edge, the predecessor to Edge Animate, uses the .EDGE extension. This extension can be used interchangeably with the ".an" extension. However, the ".an" extension is now the default.

NOTE: As of November 2015, Edge Animate is no longer being actively developed.

Programmer, der åbnes AN Filer
Windows
Adobe Edge Animate
Macintosh
Adobe Edge Animate

Om AN Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.an er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Adobe Edge Animate Project File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.