Vigtigste : Filudvidelser : .ar Fil

.ar Filudvidelse

Filtype1Midtown Madness Data File

Udvikler Microsoft
Kategori Game Files
Format Zip

Hvad er AR fil?

Spildatafil, der bruges af Midtown Madness- og Midtown Madness 2-racingspillene; gemmer data, som spillet henviser til, i et komprimeret format; indeholder menuer i spillet, bilmodeller, teksturer, baner og 3D-objekter.

Flere oplysninger

AR-filer refereres af Midtown Madness-spillene og skal ikke åbnes manuelt. Indholdet af AR-filer kan dog udtrækkes ved hjælp af et tredjepartsprogram, f.eks. deAR til det originale Midtown Madness og deAR2 til Midtown Madness 2. De kan også udtrækkes ved hjælp af et Zip-dekomprimeringsværktøj, da de er gemt i .ZIP-formatet.

Programmer, der åbnes AR Filer
Windows
RARLAB WinRAR
7-Zip
Microsoft Midtown Madness 2
deAR
deAR2

Filtype2Unix Static Library

Udvikler N/A
Kategori Compressed Files
Format N/A

.AR option nummer 2

Arkiv af en eller flere filer oprettet af ar, Unix-arkivprogrammet; bruges oftest til at oprette statiske biblioteker, der bruges af en GNU-programlinker.

Programmer, der åbnes AR Filer

Om AR Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ar er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Unix Static Library, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.