Vigtigste : Filudvidelser : .asw Fil

.asw Filudvidelse

FiltypeACDSee Slideshow Wizard File

Udvikler ACD Systems
Kategori Settings Files
Format Binary

.ASW option nummer

En ASW-fil er en diasshow-projektfil, der er oprettet af ACDSee Photo Manager, et program til visning og redigering af fotos. Den indeholder henvisninger til billed- og lydfiler til diasshowet samt overgange og effekter. ASW-filer kan eksporteres til .SWF, .SCR eller .EXE formater.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .asw-fil i ACD Systems ACDSee 20

ASW-fil åben i ACD Systems ACDSee 20

ASW-filer bruges til at oprette lysbilledshow og screensavers til Windows. Du kan oprette en ASW-fil ved hjælp af guiden Slideshow Wizard. For at åbne den skal du vælge Create → Slideshow File... på programværktøjslinjen og derefter vælge "Create a new slideshow" (Opret et nyt diasshow). Du skal derefter vælge, om du vil oprette et selvstændigt diasshow (EXE-fil), en Windows-skærmbeskytter (SCR-fil) eller et Adobe Flash Player-diasshow (SWF-fil). Guiden fører dig gennem oprettelsesprocessen, mens du vælger billeder, indstiller overgangene, tilføjer tekst, laver en lydsløjfe, vælger en baggrundsfarve og meget mere. Alle disse indstillinger gemmes i ASW-filen.

ASW-filer kan ikke åbnes ved at dobbeltklikke på dem. Du skal vælge Create → Slideshow File... på værktøjslinjen i programmet og derefter vælge "Load an existing slideshow project".

Programmer, der åbnes ASW Filer
Windows
ACD Systems ACDSee

Om ASW Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.asw er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype ACDSee Slideshow Wizard File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.