Vigtigste : Filudvidelser : .audionote Fil

.audionote Filudvidelse

FiltypeAudioNote File

Udvikler Luminant Software
Kategori Audio Files
Format N/A

.AUDIONOTE option nummer

En AUDIONOTE-fil er en note, der er oprettet af AudioNote, et macOS-program (Mac OS X), der bruges til at optage noter og lyd. Den indeholder en stemmeoptagelse synkroniseret med noter, som kan indeholde tekst, tegninger og billeder. AUDIONOTE-filer bruges til at tage bedre noter under møder, studiesessioner, interviews og foredrag.

Flere oplysninger

Du kan åbne og lytte til en AUDIONOTE-fil ved hjælp af programmet AudioNote. Hvis du ikke ejer programmet og er Windows-bruger, kan du dog konvertere AUDIONOTE-filen. Omdøb udvidelsen ".audionote" til ".rar" eller ".zip", og højreklik på filen for at udpakke dens indhold. Der vil være flere filer efter udtrækningen, herunder .CAF lydfilen. Der er flere programmer til rådighed til at åbne CAF-filen, eller du kan konvertere den til et andet format som .MP3.

Programmer, der åbnes AUDIONOTE Filer

Om AUDIONOTE Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.audionote er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype AudioNote File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.