Vigtigste : Filudvidelser : .awc Fil

.awc Filudvidelse

Filtype1Emulex AWC Firmware Update File

Udvikler Emulex
Kategori Misc Files
Format N/A

Hvad er AWC fil?

Firmwareopdateringsfil til en Emulex-netværksenhed, f.eks. en router eller switch; opdaterer kernen, komponenterne og POST-koden.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Hvis opdateringsprocessen afbrydes under POST-kodeopdateringen, skal enheden muligvis repareres af producenten. Derfor anbefales det at bruge .DWC opdateringsfiler.

Programmer, der åbnes AWC Filer
Windows
Emulex lputil
Emulex lputilnt
Emulex lp6dutil

Filtype2Audio Wave Container File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.AWC option nummer 2

En AWC-fil er en Audio Wave Container-fil (AWC), der anvendes af Grand Theft Auto V (GTA V), et åbent sandkasse-action-eventyrspil. Den indeholder lyde til forskellige begivenheder og objekter i spillet, såsom våben, køretøjer, eksplosioner, døre, vejr, kollisioner og bevægelser.

Flere oplysninger

Du vil højst sandsynligt kun støde på en AWC-fil, hvis du ønsker at ændre Grand Theft Auto V-gameplayet. Du kan åbne og redigere AWC-filen ved hjælp af OpenIV, en editor og arkivhåndtering til Grand Theft Auto V.

Programmer, der åbnes AWC Filer
Windows
OpenIV

Om AWC Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.awc er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Audio Wave Container File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.