Vigtigste : Filudvidelser : .bc5b Fil

.bc5b Filudvidelse

FiltypeRansomware Encrypted File

Udvikler N/A
Kategori Encoded Files
Format N/A

.BC5B option nummer

En ZZZZZZZ-fil er en fil, der er krypteret af Locky ransomware, en virus, der anvendes af cyberkriminelle. Den indeholder en brugers personlige fil, såsom en .TXT eller .PNG fil, krypteret med AES-265 og RSA-metoder. ZZZZZ-filer blev populære i 2016.

Flere oplysninger

Locky-virussen er meget farlig malware. Den omtales almindeligvis som ransomware, hvor formålet med virussen er at tage dine filer som gidsler og tvinge dig til at betale gerningsmanden (ved hjælp af bitcoin) for at låse dine filer op. Virussen er en trojansk hest, der spredes via spammails, der indeholder inficerede vedhæftede filer eller ondsindede links. Når virussen påvirker din computer, begynder den at forvrænge dine filer, omdøbe dem og kryptere dem. Virussen genererer derefter en .TXT løsesumsnotat, der informerer dig om overtagelsen, og hvad du skal gøre for at gendanne dine filer.

Der er i øjeblikket ikke noget program til rådighed, der effektivt kan gendanne dine filer. Hvis du tager backup af dine filer, kan du udføre en fuld systemgendannelse. Ellers er den eneste kendte måde at dekryptere dine inficerede filer på at betale gerningsmanden for den private nøgle og dekrypteringsprogrammet.

Programmer, der åbnes BC5B Filer
Windows
System Restore

Om BC5B Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.bc5b er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Ransomware Encrypted File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.