Vigtigste : Filudvidelser : .bif Fil

.bif Filudvidelse

Filtype1Get Backup Project File

Udvikler BeLight Software
Kategori Backup Files
Format Binary

Hvad er BIF fil?

Backup-projektfil oprettet af Get Backup, et backup- og gendannelsesprogram til Mac OS X; gemmer indstillinger for en backup, der kan være for brugerens iPhoto-bibliotek, Apple Mail e-mail, iTunes-bibliotek, Dokumentmappe eller Adressebog; gør det muligt at gendanne de originale filer.

Flere oplysninger

NOTAT: En version af Get Backup er inkluderet i Roxio Toast-diskoprettelsessoftware. Den hedder Get Backup RE (Roxio Edition).

Programmer, der åbnes BIF Filer

Filtype2Boot Information File

Udvikler N/A
Kategori Disk Image Files
Format N/A

.BIF option nummer 2

Indeholder oplysninger, der bruges til at starte en computer fra en disk, f.eks. en cd eller dvd; oprettede MagicISO, UltraISO og andre diskoprettelsesprogrammer; gør det muligt at oprette bootbare cd'er og dvd'er og kan bruges af flere diske.

Programmer, der åbnes BIF Filer
Windows
EZB Systems UltraISO
MagicISO
Acronis Disk Director 12
Acronis True Image
Macintosh
Roxio Toast
Acronis True Image

Filtype3BioWare Infinity Engine File

Udvikler BioWare
Kategori Game Files
Format Binary

.BIF option nummer 3

Spilressourcefil, der bruges af BioWares Infinity Engine og nogle spil, der er skabt med den efterfølgende Aurora Engine; kan gemme forskellige data, herunder grafik, lyd, kortoplysninger og dialog; bruges som en container til pakning af spildata.

Flere oplysninger

BIF-filer bruges til spil som Baldur's Gate, Planescape: Torment, Icewind Dale, The Witcher og Star Wars: Knights of the Old Republic.

Programmer, der åbnes BIF Filer

Om BIF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.bif er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype BioWare Infinity Engine File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.