Vigtigste : Filudvidelser : .bk1 Fil

.bk1 Filudvidelse

Filtype1Autodesk Backup File

Udvikler Autodesk
Kategori Backup Files
Format Binary

Hvad er BK1 fil?

Backupfil oprettet af Autodesk-produkter, herunder AutoCAD Mechanical, Mechanical Desktop og AutoCAD Map; gemmer en .BAK-fil, der er blevet omdøbt med udvidelsen ".bk1"; omdøbt, når Autodesk-programmet afsluttes uventet.

Flere oplysninger

BAK-filer oprettes automatisk, når brugere gemmer tegningsfiler. Når et program går ned, forsøger Autodesk-programmer derfor at omdøbe BAK-filen til BK1 for at forhindre, at en beskadiget tegningsfil erstatter den oprindelige sikkerhedskopi.

BEMÆRK: Hvis BK1-udvidelsen allerede er i brug, bruger Autodesk-programmer ".bk2" til ".bk9" samt ".bka" til ".bkz" og ".baa" til ".bzz", indtil der findes en entydig udvidelse.

Programmer, der åbnes BK1 Filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Autodesk AutoCAD Mechanical 2018
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Filtype2Windows Indexing Service File

Udvikler Microsoft
Kategori System Files
Format Binary

.BK1 option nummer 2

Fil oprettet af Indekseringstjenesten, en komponent i Windows, der bruges til automatisk at indeksere information om søgning i filsystemet; indeholder information, der bruges til at foretage hurtige filsøgninger i Windows; ses typisk med navnet propstor.bk1.

Flere oplysninger

BK1-filer findes ofte i mappen C:\System Volume Information\catalog.wci\. Andre katalogindeksfiler i denne mappe kan omfatte .BK2, .PS1, .PS2, .FID, .000 og .HSH filer.

BEMÆRK: Windows kan også oprette BK1-filer på eksterne drev, f.eks. USB-flashdrev.

Programmer, der åbnes BK1 Filer
Windows
Microsoft Windows

Filtype3ERwin Backup File

Udvikler CA
Kategori Backup Files
Format Binary

.BK1 option nummer 3

Sikringsfil oprettet af ERwin Data Modeler, et datamodelleringsprogram; indeholder en sikkerhedskopi af en .ER1 diagramfil; oprettes automatisk af ERwin, når ER1-filen åbnes; bruges til at gendanne en datamodelfil, hvis den originale fil bliver beskadiget.

Flere oplysninger

BK1-filer bruges af ældre versioner af ERwin Data Modeler.

Programmer, der åbnes BK1 Filer
Windows
CA ERwin Data Modeler

Om BK1 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.bk1 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype ERwin Backup File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.