Vigtigste : Filudvidelser : .bld Fil

.bld Filudvidelse

Filtype1Envisioneer Building Project File

Udvikler Cadsoft
Kategori Data Files
Format Binary

Hvad er BLD fil?

Projektfil oprettet af Envisioneer, et BIM-program (Building Information Modeling), der bruges af private og professionelle brugere til at designe og ombygge bygninger; indeholder 2D- og 3D-objekter til bygninger, f.eks. rammer, møbler, tage, rum og belysning.

Flere oplysninger

BLD-filer bruges til at designe bygninger, generere byggedokumenter og specificere byggematerialer. De bruges også til at verificere specifikationer og til at visualisere bygninger før opførelsen. BLD-filer kan eksporteres til .DWG format.

Envisioneer findes i udgaverne Essentials, Professional, Construction Site og Express.

Programmer, der åbnes BLD Filer

Filtype2Skyscraper Simulator Building Script

Udvikler Ryan Thoryk
Kategori 3D Image Files
Format Text

.BLD option nummer 2

En BLD-fil er et byggescript, der bruges af Skyscraper Simulator, en 3D-byggesimulator. Den indeholder en bygning, som indeholder oplysninger, der beskriver bygningens udseende. BLD-filer indeholder også navn, designer, placering, beskrivelse, version og kameraets etage, position og rotation af bygningen.

Flere oplysninger

Hvis du kommer forbi en BLD-fil og ønsker at se indholdet, kan du åbne den med en teksteditor og se den på samme måde, som du ville se en .TXT-fil. Du kan se navnet, antallet af elevatorer eller trapper, gulvtildelinger og teksturer for lobbyen, vinduer, tæpper, vægge og meget mere.

Hvis du vil se den bygning, som filen gemmer oplysninger om, skal du placere BLD-filen i mappen "buildings", hvor spillet er installeret. I Windows skal du placere filen i følgende mappe:

C:\Program Files\skyscraper\buildings\

Når du har placeret den i mappen, skal du åbne Skyscraper Simulator, vælge "Other Building..." i hovedmenuen, navigere til din BLD-fil og åbne den.

Programmer, der åbnes BLD Filer

Om BLD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.bld er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Skyscraper Simulator Building Script, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.