Vigtigste : Filudvidelser : .bzw Fil

.bzw Filudvidelse

FiltypeBZFlag World File

Udvikler BZFlag.org
Kategori Game Files
Format Text

.BZW option nummer

World-fil, der bruges af BZFlag, et 3D-multiplayer first person tank-simulationsspil; indeholder en spilverden eller et kort, der definerer 3D-objekter i ren tekst; understøtter land, vand, mesh og 3D-former, såsom kasser, kegler og kugler; kan også bruges til at definere spilelementer, herunder teleportere og våben.

Flere oplysninger

BZW-filer bruges til at definere brugerdefinerede nye kort. De indlæses af BZFlag-serverprogrammet ved opstart og distribueres til klientspillere, når de tilmelder sig et spil. De kan indlæses ved hjælp af kommandolinjeindstillingen "-world" på BZFlag-serveren.

BZFlag, som står for "Battle Zone capture the Flag", er et open source-program, der understøttes til Mac-, Windows- og Unix-platforme. Det bruger OpenGL-teknologi.

Programmer, der åbnes BZW Filer
Windows
Blender
Linux
Blender
BZFlag
pyBZEdit
BZEdit
BzfEd
Macintosh
Blender
iBZServer

Om BZW Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.bzw er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype BZFlag World File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.