Vigtigste : Filudvidelser : .cdm Fil

.cdm Filudvidelse

Filtype1NTI CD-Maker Image

Udvikler NTI
Kategori Disk Image Files
Format Binary

Hvad er CDM fil?

Disk image oprettet af NTI CD-Maker (nu NTI Media Maker), et program, der bruges til at brænde og kopiere cd'er; betegnes af softwaren som et "Virtual CD-Image", som gemmer de data, der er nødvendige for brænding af en disk.

Flere oplysninger

NOTAT: NTI Media Maker bruger stadig CDM-filer til disk images.

Programmer, der åbnes CDM Filer

Filtype2Conceptual Data Model File

Udvikler SAP
Kategori Data Files
Format XML

.CDM option nummer 2

En CDM-fil er en datamodel, der er oprettet af SAP PowerDesigner, et program til virksomhedsmodellering og -design. Den gemmer et diagram, der kan indeholde dataelementer, enheder, relationer, associeringsforbindelser, noter og figurer. CDM-filer gemmer også metadata, f.eks. modellens skaber, oprettelsesdato og ændringsdatoer.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .cdm-fil i SAP PowerDesigner 16

CDM-fil åben i SAP PowerDesigner 16

CDM-filer oprettes for at gemme en gemt konceptuel datamodel, som gør det muligt at analysere den konceptuelle struktur af et informationssystem i PowerDesigner. Det er en mere abstrakt version af en logisk datamodel (LDM-fil) eller en fysisk datamodel (.PDM-fil).

To create a CDM file in Power Designer, select File → New Model, select the "Information" category, choose the "Conceptual Data" category item, click OK, then choose File → Save.

To open a CDM file in Power Designer, select File → Open and choose the Conceptual Data Model CDM file you would like to open.

NOTE: PowerDesigner was originally developed by Sybase, which was purchased by SAP.

Programmer, der åbnes CDM Filer

Om CDM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.cdm er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Conceptual Data Model File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.