Vigtigste : Filudvidelser : .cfa Fil

.cfa Filudvidelse

Filtype1ComProbe Analyzer Capture File

Udvikler Frontline
Kategori Data Files
Format N/A

Hvad er CFA fil?

En CFA-fil er en datafangstfil, der oprettes af Frontline ComProbe-analysatorer som f.eks. BPA 600 Dual Mode Bluetooth Protocol Analyzer og BPA Low Energy Bluetooth Protocol Analyzer. Den indeholder data, der er indsamlet af en analysator, f.eks. rammenummer, kommando, segment, blok eller UUID. CFA-filer indsamles af analysatorer for at afgøre, om et produkt opfylder Bluetooth-interoperabilitetsstandarderne.

Flere oplysninger

ComProbe-analysatorer bruges til at afkode alle typer trafik, herunder datapakker, reklamepakker og LL-kontrolpakker. Disse analysatorer anvendes af hundredvis af virksomheder verden over, f.eks. Broadcom, Apple, Samsung, Nokia, Sony, Panasonic og Toshiba, til at analysere deres produkter. Eksempler på ComProbe-analysatorer

CFA-filer kan ses, analyseres og fortolkes med den gratis ComProbe Protocol Analysis System (CPAS) software. Filerne kan også åbnes med open source-softwaren Wireshark.

Programmer, der åbnes CFA Filer

Filtype2Adobe Conformed Audio File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Audio Files
Format Binary

.CFA option nummer 2

En CFA-fil er en cached lydfil, der er oprettet af flere Adobe-softwareprogrammer, herunder After Effects, Premiere Pro og Encore. Den indeholder lyddata, der er blevet tilpasset et proprietært Adobe-format. CFA-filer bruges til at forbedre softwarens ydeevne ved behandling af lyddata og ved generering af forhåndsvisninger af lydbølgeformer.

Flere oplysninger

Ved import af lyddata omdanner softwaren lyden til et format, der hurtigt kan behandles af softwaren. Dette fjerner behovet for, at lyden skal behandles igen, hver gang den bruges. På grund af caching kan der dog være en forsinkelse, første gang lyden importeres.

CFA-filer kan blive meget store i størrelse. Du kan slå caching-indstillingen fra i Adobe-programmer, men behandlingstiden for forhåndsvisninger af lyd kan stige.

CFA-filer oprettes faktisk af Adobe Media Encoder, en selvstændig softwarekomponent, der er inkluderet i programmer som Adobe After Effects, Premiere Pro og Encore. Alle disse programmer refererer til den samme lydcache.

Programmer, der åbnes CFA Filer
Windows
Adobe After Effects
Adobe Premiere Pro
Macintosh
Adobe After Effects
Adobe Premiere Pro
Adobe Encore CS6

Om CFA Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.cfa er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Adobe Conformed Audio File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.