Vigtigste : Filudvidelser : .compositefont Fil

.compositefont Filudvidelse

FiltypeWindows Composite Font File

Udvikler Microsoft
Kategori Font Files
Format XML

.COMPOSITEFONT option nummer

XML-fil, der bruges af Windows-programmer til at vise forskellige skrifttyper; indeholder definitioner af skrifttypefamilier og omfatter hver enkelt skrifttypefamilies navn, vægt, stil, understregning og gennemstregning; kan bruges til at opbygge flersprogede skrifttyper eller til at levere en fallback-mekanisme for specifikke tegn, der mangler på systemet.

Flere oplysninger

COMPOSITEFONT-filer erstatter de Win32-mekanismer, der blev brugt til at løse problemerne med flersprogede skrifttyper, skrifttypefaldback, skrifttypebinding, skrifttypeassociation og slutbrugerdefinerede tegn (EUDC). Der er adgang til sammensatte skrifttyper ved hjælp af FontFamily- og Typeface-delen af System.Windows.Media Windows Presentation Foundation (WPF) API.

Sammensatte skrifttypefiler kan oprettes ved hjælp af en Windows-softwareudvikler IDE såsom Microsoft Visual Studio. De kan også redigeres med en teksteditor, da de er gemt i et XML-tekstformat.

Programmer, der åbnes COMPOSITEFONT Filer

Om COMPOSITEFONT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.compositefont er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Windows Composite Font File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.