Vigtigste : Filudvidelser : .cp Fil

.cp Filudvidelse

Filtype1Xcode C++ Source File

Udvikler Apple
Kategori Developer Files
Format N/A

Hvad er CP fil?

Kildekodefil skrevet på C ++ programmeringssprog; der bruges af Apple Xcode udviklingssoftware og kan henvises af andre kildefiler inden for et programmeringsprojekt.

Flere oplysninger

BEMÆRK: De fleste C ++-filer bruger udvidelsen .CPP . Xcode bruger dog ".cp" -udvidelsen til forudskrevne C ++-filer, der følger med softwaren.

Programmer, der åbnes CP Filer
Windows
Richardson EditRocket
IDM UltraEdit
Linux
Richardson EditRocket
IDM UltraEdit
Macintosh
Apple Xcode
Richardson EditRocket
IDM UltraEdit

Filtype2Captivate Source File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Developer Files
Format Binary

.CP option nummer 2

En CP-fil er en projektfil, der er oprettet af Adobe Captivate, et værktøj til udarbejdelse af eLearning-indhold. Den gemmer en række dias, som hver især kan indeholde statisk og dynamisk indhold. CP-filer kan indeholde skærmoptagelser og indlejret Flash-indhold.

Flere oplysninger

CP-filer bruges almindeligvis til udvikling af interaktive eLearning-produkter i et Flash-format. Eksempelprodukter omfatter softwaresimuleringer og produktdemonstrationer.

NOTAT: Captivate version 5 introducerede .CPTX filtypenavnet, som nu bruges som standard i softwaren. Version 5 kan stadig åbne ældre CP-filer.

Programmer, der åbnes CP Filer
Windows
Adobe Captivate
Macintosh
Adobe Captivate

Om CP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.cp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Captivate Source File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.