Vigtigste : Filudvidelser : .cs1 Fil

.cs1 Filudvidelse

FiltypeCaptureShop 1-shot Raw Image

Udvikler Sinar
Kategori Camera Raw Files
Format N/A

.CS1 option nummer

En CS1-fil er et råbillede, der er skabt af et Sinarback 44-kamera i 1-shot-tilstand. Den indeholder et råbillede, der understøtter en opløsning på 16 millioner pixel. CS1-filer bruges typisk til lagring af actionfotografibilleder.

Flere oplysninger

CS1-filer kan åbnes af Sinar CaptureShop-software. CaptureShop-softwaren giver dig mulighed for at se og redigere billedet, herunder eksponeringen og farvetonerne. Sinar CaptureShop er dog ikke længere udviklet eller tilgængelig til download. Programmet blev erstattet af CaptureFlow.

Sinar er et schweizisk firma, der har specialiseret sig i højopløselige view-kameraer. Disse kameraer bruges almindeligvis til at optage landskabs-, studie- og arkitektoniske billeder. Sinar kommer af akronymet SINAR, som står for Still, Industrial, Nature, Architectural og Reproduction photography.

Programmer, der åbnes CS1 Filer
Macintosh
Sinar CaptureShop

Om CS1 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.cs1 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype CaptureShop 1-shot Raw Image, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.