Vigtigste : Filudvidelser : .ctb Fil

.ctb Filudvidelse

Filtype1AutoCAD Color-Based Plot Style File

Udvikler Autodesk
Kategori Settings Files
Format Binary

Hvad er CTB fil?

Fil, der anvendes af AutoCAD, et CAD-program, der anvendes til 2D- og 3D-tegning; indeholder farvebaserede plot-stile eller kortlægninger af farver til lag af objekter; anvendes til at knytte farve- og visningsindstillinger til designobjekter.

Flere oplysninger

CTB-filer kan erstattes af det nyere .STB-format, som abstraherer lagfarvebaserede egenskaber til objektbaserede egenskaber. Mange virksomheder bruger stadig CTB-filer i stedet for STB-filer på grund af de omkostninger, der er nødvendige for at uddanne personale og opgradere eksisterende CAD-designs.

BEMÆRK: CTB-filer og STB-filer kan ikke begge anvendes i det samme CAD-design. CTB-filer kan konverteres til STB-filer ved hjælp af AutoCAD.

Programmer, der åbnes CTB Filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Filtype2Cherrytree SQLite Document

Udvikler giuspen
Kategori Data Files
Format N/A

.CTB option nummer 2

En CTB-fil er et dokument, der er oprettet af Cherrytree, et program til notatoptagelse. Den gemmer dokumentdata i SQLite-format, som kan indeholde tekst, tabeller, billeder, objekter og dokumentindstillinger. CTB-filer, der er beskyttet med en adgangskode, gemmes som .CTX-filer.

Flere oplysninger

Brugere gemmer typisk Cherrytree-dokumenter som CTB- eller CTX-filer. De kan dog også gemme dokumenter i XML-format som .CTD-filer. Kodeordsbeskyttede CTD-filer gemmes som .CTZ-filer. CTD- og CTZ-filer er nyttige til at gemme dokumenter, der er mindre i størrelse end CTB- og CTX-filer.

NOTAT: Cherrytree er udviklet af giuspen, et portmanteau af Giuseppe Penone.

Programmer, der åbnes CTB Filer

Om CTB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ctb er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Cherrytree SQLite Document, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.