Vigtigste : Filudvidelser : .cva Fil

.cva Filudvidelse

Filtype1HP System Software Manager Information File

Udvikler Hewlett-Packard
Kategori Settings Files
Format Text

Hvad er CVA fil?

Fil, der bruges af HP System Software Manager (SSM), et program, der bruges til at opdatere enheder, platforme og sprog på pc'er; indeholder navnet og versionen af en opdatering samt en enkelt kommando, der udføres på klient-pc'en, som normalt henviser til opsætningsprogrammet for opdateringen.

Flere oplysninger

CVA-filer er inkluderet som en del af en "SoftPaq"-opdatering fra HP. SoftPaqs indeholder de leverbare filer, en CVA-fil og en eksekverbar installationsfil.

Programmer, der åbnes CVA Filer

Filtype2Canvas Sequence Set

Udvikler ACD Systems
Kategori Data Files
Format Binary

.CVA option nummer 2

Flere oplysninger

Sekvenssæt kan tilgås i Canvas ved at vælge Rediger → Sekvenser.... I vinduet Sekvenser kan brugeren gennemse, registrere og køre sekvenser.

Installationen af Canvas 12 indeholder sekvenssæt Standard, som er gemt i installationens /Sequences/-mappe med filnavnet Standard.CVA.

Programmer, der åbnes CVA Filer
Windows
ACD Systems Canvas

Om CVA Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.cva er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Canvas Sequence Set, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.