Vigtigste : Filudvidelser : .da1 Fil

.da1 Filudvidelse

FiltypeAGT Game Data File

Udvikler N/A
Kategori Game Files
Format N/A

.DA1 option nummer

Spilfil, der bruges af AGiliTy, en Adventure Game Toolkit (AGT)-fortolker; indeholder historiedata, som AGT-spillet refererer til, når spilleren navigerer gennem historien.

Flere oplysninger

For at spille interaktive fiktionsspil, som omfatter AGT-spil, skal du skrive kommandoer for at navigere gennem en historie, svarende til en "vælg-din-ejer-eventyr"-bog.

AGT-spil er pakket med en lang række forskellige filer. Hver fil indeholder spildata, herunder .TTL, .INS, .og VOC-filer. På grund af det store antal filer, der følger med AGT-spillet, kan filerne konverteres til en enkelt .AGX-fil med hjælpeprogrammet AGT2AGX, der følger med AGiliTy. Denne konvertering reducerer rod, indlæsningstid og spillets størrelse.

Fælles DA1 Filnavne

[navnet på spillet] .da1 - DA1-filen vil have samme navn som spillet det er oprettet til.

Programmer, der åbnes DA1 Filer
Windows
AGiliTy
Macintosh
AGiliTy

Om DA1 Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.da1 er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype AGT Game Data File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.