Vigtigste : Filudvidelser : .dazip Fil

.dazip Filudvidelse

FiltypeDragon Age: Origins Game File

Udvikler BioWare
Kategori Game Files
Format Zip

.DAZIP option nummer

Komprimeret spilarkiv, der bruges af Dragon Age: Origins, et mørkt heroisk fantasy-spil udviklet af BioWare og udgivet af Electronic Arts (EA); indeholder en pakke med eksporterede ressourcer (kaldet Encapsulated Resource Files, eller .ERF filer), der kan installeres i spillet; bruges til at tilføje spilindhold, såsom nye eventyr, kampe, væsner og historier.

Flere oplysninger

DAZIP-filer kan oprettes ved hjælp af Dragon Age Toolset, et værktøj udgivet af EA, der kan downloades fra Dragon Age-webstedet. Med dette værktøj kan du tilføje nye 3D-miljøer og quests, stemme- og læbesynkroniseringslyde og filmsekvenser. Du kan også ændre væseners kunstige intelligens til kampscenarier.

For at installere en DAZIP-fil kan du enten 1) dobbeltklikke på filen, hvis DAUpdater-programmet er tilknyttet DAZIP-filtypen, eller 2) navigere til bin_ship-mappen i en Dragon Age: Origins installation, and run DAUpdater.exe manually.

NOTE: Since DAZIP files are stored in a .ZIP format, they can be extracted using any Zip decompression utility.

Programmer, der åbnes DAZIP Filer
Windows
RARLAB WinRAR
7-Zip
Electronic Arts Dragon Age: Origins
BioWare Dragon Age Toolset

Om DAZIP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dazip er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Dragon Age: Origins Game File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.