Vigtigste : Filudvidelser : .dcmf Fil

.dcmf Filudvidelse

FiltypeDiskCatalogMaker Catalog

Udvikler Fujiwara Software
Kategori Data Files
Format N/A

.DCMF option nummer

En DCMF-fil er en katalogfil, der er oprettet af DiskCatalogMaker, et katalogiseringsprogram til katalogisering af diskfiler til Mac OS X. Den indeholder en database over filer, der er gemt på flere diske, og bruges til at gemme søgbare oplysninger om en eller flere diske. DCMF-filer ligner .DCM filer, som ikke er så almindelige.

Flere oplysninger

Hvis du modtager eller finder en DiskCatalogMaker DCMF-fil, kan du kun åbne den i DiskCatalogMaker. Der findes ikke noget andet program, der understøtter formatet.

En DCMF-katalogfil svarer til et .DCMD-katalog, bortset fra at den ikke understøtter miniaturebilleder for bitmap-billeder og videofiler. Du kan konvertere en DCMF-fil til en .DCMD-fil ved at åbne filen i DiskCatalogMaker, vælge Fil → Gem som... og derefter vælge at gemme som en DCMD-fil.

NOTAT: En version af DiskCatalogMaker er inkluderet i Roxio Toast-diskoprettelsessoftware. It is called DiscCatalogMaker RE (Roxio Edition).

Programmer, der åbnes DCMF Filer
Macintosh
Roxio Toast
Fujiwara DiskCatalogMaker

Om DCMF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dcmf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype DiskCatalogMaker Catalog, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.