Vigtigste : Filudvidelser : .ddat Fil

.ddat Filudvidelse

FiltypeDivX Temporary Video File

Udvikler DivX
Kategori Video Files
Format Binary

.DDAT option nummer

Videofil oprettet af DivX Player, et videoafspillerprogram; indeholder downloadede videodata i .AVI-format; bruges som en midlertidig fil, indtil download af en hel video er afsluttet, hvorefter den omdøbes med ".avi"-udvidelsen og gemmes.

Flere oplysninger

DDAT-filer bruges sammen med .DMSK- og .DINFO-filer til at downloade og rekonstruere en endelig AVI-videofil. DDAT-filer kan omdøbes med udvidelsen ".avi" for at afspille en delvist downloadet video.

DDAT-, DMSK- og DINFO-filer bruger samme filnavnepræfiks og gemmes i mappen "Temporary Downloaded Files" i en DivX Player-installation.

NOTAT: DivX player reserverer i første omgang den fulde endelige DDAT-filstørrelse på disken ved download og "fylder" filen over tid med videofilens indhold. Af denne grund kan ufuldstændige eller stoppede downloads optage uforholdsmæssigt meget diskplads.

Programmer, der åbnes DDAT Filer
Macintosh
DivX 7 for Mac

Om DDAT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ddat er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype DivX Temporary Video File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.