Vigtigste : Filudvidelser : .ddt Fil

.ddt Filudvidelse

Filtype1Football Manager Keep Player Data File

Udvikler Sports Interactive
Kategori Game Files
Format Text

Hvad er DDT fil?

Datafil, der bruges af Football Manager, et spil, hvor spillere administrerer økonomi, holdopstillinger og andre aspekter af fodboldhold; indeholder instruktioner i ren tekst, der beskriver import af fodboldspillere og hold.

Flere oplysninger

DDT-filer bruges til at udvide standardspilsdatabasen til at bevare og indlæse brugerdefinerede spillere i holdopstillinger.

BEMÆRK: Spillere fra hold i ikke-aktive ligaer udelades normalt, når et nyt spil oprettes i Football Manager. Brug en DDT-fil til at bevare disse spillere.

Programmer, der åbnes DDT Filer
Windows
Sports Interactive Football Manager
Macintosh
Sports Interactive Football Manager

Filtype2Diagram Designer Template

Udvikler Michael Vinther
Kategori Data Files
Format Binary

.DDT option nummer 2

Skabelonfil oprettet af Diagram Designer, en freeware diagrameditor, der bruges til at oprette flowdiagrammer og UML-diagrammer; indeholder diagramobjekter, forbindelseslinjer og tekst.

Flere oplysninger

DDT-filer bruges til at gemme teknisk dokumentation for objektorienteret programkode, forretningsprocesser og andre konceptuelle tegninger.

Programmer, der åbnes DDT Filer

Filtype3Jill of the Jungle Music File

Udvikler Epic Games
Kategori Audio Files
Format Binary

.DDT option nummer 3

Musikfil, der anvendes af Jill of the Jungle, et spil, hvor spillerne styrer Jill gennem en række junglebaserede baner; indeholder spillets lyddata gemt i Creative Music Format (CMF), som er en reduceret version af MIDI-formatet.

Flere oplysninger

DDT-filer bruges til lydafspilning under gameplay.

Programmer, der åbnes DDT Filer
Windows
Epic Games Jill of the Jungle

Filtype4Age of Mythology Textures File

Udvikler Microsoft
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.DDT option nummer 4

Grafisk fil, der anvendes af Age of Mythology (AOM), et realtidsstrategispil; normalt samlet i en .BAR fil og indeholder teksturer, der anvendes på 3D-spilmodeller; bruges til at teksturere objekter som helte, ikoner, terrænobjekter og hærenheder.

Flere oplysninger

DDT-filer kan udtrækkes fra en BAR-fil og konverteres til et .BMP-format ved hjælp af AOM Edit, som også kaldes AOMed. Når de er udtrukket, kan de redigeres med et hvilket som helst billedredigeringsprogram og derefter konverteres tilbage til DDT-formatet ved hjælp af AOM Edit.

DDT-filer understøtter flere opløsninger, men dimensionerne af grafikken skal være en potens af to. F.eks. kan en 100x100 tekstur bruge størrelserne 200x200 og 400x400, men ikke 300x300.

Programmer, der åbnes DDT Filer

Om DDT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ddt er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Age of Mythology Textures File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.