Vigtigste : Filudvidelser : .ddt Fil

.ddt Filudvidelse

Filtype1Football Manager Keep Player Data File

Udvikler Sports Interactive
Kategori Game Files
Format Text

Hvad er DDT fil?

Datafil anvendt af Football Manager, et spil hvor spillere styrer økonomi, rosters og andre aspekter af fodboldhold; indeholder enkle tekstinstruktioner, der beskriver import til fodboldspillere og hold.

Flere oplysninger

DDT-filer bruges til at udvide standard spildatabasen til at beholde og indlæse brugerdefinerede spillere i teamrosters.

BEMÆRK: Spillere fra hold i ikke-aktive ligaer slipper generelt ud, når en ny spil er skabt i fodbold manager. Brug en DDT-fil til at bevare disse spillere.

Programmer, der åbnes DDT Filer
Windows
Sports Interactive Football Manager
Macintosh
Sports Interactive Football Manager

Filtype2Diagram Designer Template

Udvikler Michael Vinther
Kategori Data Files
Format Binary

.DDT option nummer 2

Skabelonfil oprettet af Diagram Designer, en freeware diagram editor, der bruges til at oprette flow charts og UML diagrammer; indeholder diagramobjekter, forbindelseslinjer og tekst.

Flere oplysninger

DDT-filer bruges til at lagre teknisk dokumentation til objektorienteret programkode, forretningsprocesser og andre konceptuelle tegninger.

Programmer, der åbnes DDT Filer

Filtype3Jill of the Jungle Music File

Udvikler Epic Games
Kategori Audio Files
Format Binary

.DDT option nummer 3

Musikfil, der bruges af Jill of the Jungle, et spil hvor spillere styrer Jill gennem en række junglebaserede niveauer; indeholder spil audio data gemt i Creative Music Format (CMF), som er en reduceret version af MIDI format.

Flere oplysninger

DDT-filer bruges til lydafspilning under gameplay.

Programmer, der åbnes DDT Filer
Windows
Epic Games Jill of the Jungle

Filtype4Age of Mythology Textures File

Udvikler Microsoft
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.DDT option nummer 4

Grafikfil anvendt af Age of Mythology (AOM), et real-time strategispil; normalt bundtet inde i en .BAR fil og indeholder teksturer, der anvendes til 3D-spil modeller; bruges til teksturisering af objekter som helte, ikoner, terrængenstande og hærenheder.

Flere oplysninger

DDT-filer kan udvindes fra en BAR-fil og konverteres til et .BMP format ved hjælp af AOM Edit, som også kaldes AOMed. Når de er ekstraheret, kan de redigeres ved hjælp af et billedredigeringsprogram og derefter konverteres tilbage til DDT-formatet ved hjælp af AOM Edit.

DDT-filer understøtter flere opløsninger, men dimensionerne af grafikken skal have en effekt på to. For eksempel kan en 100x100 tekstur bruge størrelserne 200x200 og 400x400, men ikke 300x300.

Programmer, der åbnes DDT Filer

Om DDT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ddt er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Age of Mythology Textures File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.