Vigtigste : Filudvidelser : .dff Fil

.dff Filudvidelse

Filtype1RenderWare Model File

Udvikler N/A
Kategori 3D Image Files
Format N/A

Hvad er DFF fil?

En DFF-fil er en tredimensionel model, der er gemt i RenderWare-formatet binær stream. Den bruges af forskellige CAD-programmer og 3D-spil, f.eks. Grand Theft Auto 3 (GTA3). DFF-filer er organiseret i flere sektioner, der beskriver den geometri og de materialer, som modellen består af. Nogle af afsnittene i DFF-filen er tekstur, refleksionsmateriale, modelskind, opførsel af brudbare objekter og spejlbelysningsmateriale.

Programmer, der åbnes DFF Filer
Windows
Zanoza ZModeler
RW Analyze

Filtype2DSD Audio File

Udvikler Sony and Philips
Kategori Audio Files
Format Binary

.DFF option nummer 2

Lydfil gemt i Direct Stream Digital-formatet (DSD), et lydformat udviklet af Sony og Philips til Super Audio CD (SACD); lagrer lyden ved hjælp af en 1-bit sigma-delta-modulation med en samplingshastighed på 2,8224 MHz; bruges til lagring af lyd af høj kvalitet til cd'er og digitale musikdownloads.

Programmer, der åbnes DFF Filer
Windows
Foobar2000
HFX Austria DFF to DSF Converter

Om DFF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dff er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype DSD Audio File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.