Vigtigste : Filudvidelser : .djv Fil

.djv Filudvidelse

FiltypeDjVu Image

Udvikler LizardTech
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.DJV option nummer

En DJVU-fil er et komprimeret billedformat, der er udviklet af AT&T og markedsført af LizardTech. Den indeholder et scannet dokument, som kan indeholde tekst, billeder eller tegninger. DJVU-filer er designet til at give indholdsudviklere mulighed for at scanne farvesider i høj opløsning af bøger, magasiner, tegneserier, kataloger osv. i farver og offentliggøre dem på nettet.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .djvu-fil i WinDjView 2.1

DJVU-fil åben i WinDjView 2.1

DJVU-formatet blev oprindeligt udgivet i 1998 og har gennemgået flere revisioner, hvoraf den seneste kom i 2005. The format is open and can compress color documents 5 to 10 times more than .JPEG or .GIF compression, and 3 to 8 times more than .TIFF compression for black and white documents.

Various programs can be used to open DJVU files, including WinDjView, DjVuLibre DjView, and MacDjView. These programs are all available for free.

NOTE: DjVu is pronounced "deja vu."

Programmer, der åbnes DJV Filer
Windows
ACD Systems Canvas
ACD Systems ACDSee
Calibre
KDE Okular
WinDjView
Extensis DjVu Solo
Linux
Calibre
KDE Okular
DjVuLibre DjView
Macintosh
Calibre
KDE Okular
MacDjView

Om DJV Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.djv er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype DjVu Image, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.