Vigtigste : Filudvidelser : .dmg Fil

.dmg Filudvidelse

FiltypeMac OS X Disk Image

Udvikler Apple
Kategori Disk Image Files
Format Binary

.DMG option nummer

En DMG-fil er et monterbart disk image, der er oprettet i macOS. Den indeholder rå blokdata, der typisk er komprimeret og undertiden krypteret. DMG-filer bruges almindeligvis til macOS-softwareinstallatører, der downloades fra internettet, og som monterer en virtuel disk på skrivebordet, når de åbnes.

Flere oplysninger

DMS-formatet erstatter det ældre .IMG-filformat, der blev brugt i Mac OS Classic. DMG-diskbilleder kan åbnes ved hjælp af Apple Disk Utility, der følger med macOS på Apple-computere.

DMG-filer er Mac-specifikke og er ikke beregnet til brug i Windows. Windows Daemon Tools kan dog muligvis montere virtuelle drev fra nogle DMG-aftryksfiler. Andre hjælpeprogrammer kan muligvis også konvertere DMG-filer til et format, der kan genkendes af Windows.

Programmer, der åbnes DMG Filer
Windows
ConeXware PowerArchiver
Smart Projects IsoBuster
EZB Systems UltraISO
7-Zip
Reincubate DMG Extractor
DMG2ISO
Linux
Catacombae HFSExplorer
Macintosh
Roxio Toast
Apple Disk Utility

Om DMG Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dmg er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Mac OS X Disk Image, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.