Vigtigste : Filudvidelser : .dsf Fil

.dsf Filudvidelse

Filtype1Delusion Digital Sound File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er DSF fil?

Digital lydprøve bruges til at oprette lyde til .DMF tracker moduler.

Programmer, der åbnes DSF Filer
Windows
DeliPlayer
OpenMPT
MODPlug Player
FMJ-Software Awave Studio
StormSky RainbowPlayer

Filtype2DAZ Studio Asset File

Udvikler DAZ Productions
Kategori 3D Image Files
Format Zip

.DSF option nummer 2

3D modelleringsfilformat introduceret med DAZ Studio 4 modelleringssoftware; kan indeholde tegn, pose, formgivning, shader, materialer eller andre data for en model, der er oprettet i softwaren; bruges til at udveksle DAZ-modelinformation med andre 3D-modelleringsprogrammer, der understøtter DSF-formatet.

Flere oplysninger

DSF-filer bruger JSON-formatering, så filerne er læsbare og let udskiftelige. DSF-filer kan også inkorporere .ZIP komprimering og derfor ikke være i et JSON-format med almindeligt tekst (komprimeringsindstillingen er angivet af brugeren i DAZ Studio save dialog). Komprimerede DSF-filer har en signifikant reduceret filstørrelse, da JSON-tekst komprimeres med høje forhold.

BEMÆRK: Komprimerede DSF-filer kan dekomprimeres med et hvilket som helst Zip-kompatibelt værktøj.

Programmer, der åbnes DSF Filer
Windows
DAZ 3D DAZ Studio
Macintosh
DAZ 3D DAZ Studio
Dimension3D DSF Toolbox

Filtype3Dramatica Pro Project

Udvikler Write Brothers
Kategori Settings Files
Format N/A

.DSF option nummer 3

En DSF-fil er et dokument oprettet af Dramatica Pro, et Windows-program, der bruges af forfattere til at brainstormere og organisere historier. Den indeholder et historieprojekt, som omfatter titlen, forfatteren, plotprogression, historietema (er), tegn og tegnforhold.

Flere oplysninger

DSF fil åben i Write Brothers Dramatica Pro 5 DSF filen er den primære filtype der er forbundet med Dramatica Pro. Når du starter en ny historie og gemmer den, opretter programmet programmet DSF for at gemme indholdet af historien. Du kan oprette en DSF-fil ved at vælge Filer → Gem.

Dramatica Pro er kun tilgængelig til Windows. Der er dog en macOS-version kaldet Dramatica Story Expert. Dramatica Pro er designet til at hjælpe dig med at sammenlægge din historie ved at definere din overordnede historie, karakterer, karakterforhold og temaer. Det kommer også med brainstormingsværktøjer, en historiemotor til generering af en historie og et casting-værktøj til at tilføje tegn.

Dramatica Story Expert gemmer projekter i .DR5 -filen i stedet for DSF-filen. Men hvis du vil åbne en DSF-fil i Dramatica Story Expert, kan du omdøbe extensionen ".dsf" til ".dr5" -udvidelsen.

Programmer, der åbnes DSF Filer

Filtype4Designer File

Udvikler Corel
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.DSF option nummer 4

Fil oprettet af Corel Designer, et tegneprogram, der tidligere var ejet af Micrografx; indeholder en vektorgrafik, som kan indeholde tekst, rasterbilleder og tegneobjekter; bruges til at skabe illustrationer, såsom firmalogoer, marketingmaterialer og anden print og digital grafik.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Designer-filer bruger udvidelsen .DES i nyere versioner af Corel Designer, som nu tilbydes som et program i Corel DESIGNER Graphics Suite.

Programmer, der åbnes DSF Filer
Windows
CorelDRAW Graphics Suite
CorelDRAW Technical Suite 2018
Macintosh
CorelDRAW Graphics Suite

Om DSF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dsf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Designer File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.