Vigtigste : Filudvidelser : .dsf Fil

.dsf Filudvidelse

Filtype1Delusion Digital Sound File

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er DSF fil?

Digital audio sample, der bruges til at skabe lyde til .DMF tracker-moduler.

Programmer, der åbnes DSF Filer
Windows
DeliPlayer
OpenMPT
MODPlug Player
FMJ-Software Awave Studio
StormSky RainbowPlayer

Filtype2DAZ Studio Asset File

Udvikler DAZ Productions
Kategori 3D Image Files
Format Zip

.DSF option nummer 2

3D-modelleringsfilformat, der blev introduceret med DAZ Studio 4-modelleringssoftware; kan indeholde karakter-, posering-, form-, shader-, materiale- eller andre data for en model, der er oprettet i softwaren; bruges til at udveksle DAZ-modelinformation med andre 3D-modelleringsprogrammer, der understøtter DSF-formatet.

Flere oplysninger

DSF-filer anvender JSON-formatering, så filerne er menneskeligt læsbare og let udvekslelige. DSF-filer kan også indeholde .ZIP-komprimering og derfor ikke være i et JSON-format i ren tekst (komprimeringsindstillingen angives af brugeren i DAZ Studio-save-dialogboksen). Komprimerede DSF-filer har en betydeligt reduceret filstørrelse, da JSON-tekst komprimeres med høje forhold.

BEMÆRK: Komprimerede DSF-filer kan dekomprimeres med ethvert Zip-kompatibelt hjælpeprogram.

Programmer, der åbnes DSF Filer
Windows
DAZ 3D DAZ Studio
Macintosh
DAZ 3D DAZ Studio
Dimension3D DSF Toolbox

Filtype3Dramatica Pro Project

Udvikler Write Brothers
Kategori Settings Files
Format N/A

.DSF option nummer 3

En DSF-fil er et dokument oprettet af Dramatica Pro, et Windows-program, der bruges af forfattere til at brainstorme og organisere historier. Den indeholder et historieprojekt, som omfatter titel, forfatter, plotforløb, historiens tema(er), karakterer og karakterrelationer.

Flere oplysninger

Screenshot af et .dsf-fil i Write Brothers Dramatica Pro 5

DSF-fil åben i Write Brothers Dramatica Pro 5

DDSF-filen er den vigtigste filtype i forbindelse med Dramatica Pro. Når du starter en ny historie og gemmer den, opretter programmet DSF-filen for at gemme indholdet af historien. Du kan oprette en DSF-fil ved at vælge Fil → Gem.

Dramatica Pro er kun tilgængelig til Windows. Der findes dog en macOS-version, der hedder Dramatica Story Expert. Dramatica Pro er designet til at hjælpe dig med at sammensætte din historie ved at definere din overordnede historie, karakterer, karakterrelationer og temaer. Den leveres også med brainstorming-værktøjer, en historiemotor til at generere en historie og et casting-værktøj til at tilføje karakterer.

Dramatica Story Expert gemmer projekter i .DR5-filen i stedet for DSF-filen. Hvis du imidlertid ønsker at åbne en DSF-fil i Dramatica Story Expert, kan du omdøbe udvidelsen ".dsf" til udvidelsen ".dr5".

Programmer, der åbnes DSF Filer

Filtype4Designer File

Udvikler Corel
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.DSF option nummer 4

Fil oprettet af Corel Designer, et tegneprogram, der tidligere var ejet af Micrografx; indeholder en vektorgrafik, som kan indeholde tekst, rasterbilleder og tegnede objekter; bruges til at skabe illustrationer, f.eks. firmalogoer, markedsføringsmateriale og anden trykt og digital grafik.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Designer-filer bruger udvidelsen .DES i nyere versioner af Corel Designer, som nu tilbydes som et program i Corel DESIGNER Graphics Suite.

Programmer, der åbnes DSF Filer
Windows
CorelDRAW Graphics Suite
CorelDRAW Technical Suite 2018
Macintosh
CorelDRAW Graphics Suite

Om DSF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dsf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Designer File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.