Vigtigste : Filudvidelser : .dss Fil

.dss Filudvidelse

Filtype1DiskStation Backup Configuration File

Udvikler Synology
Kategori Backup Files
Format N/A

Hvad er DSS fil?

En DSS-fil er en konfigurationsbackup, der er oprettet af DiskStation Manager (DSM), et webbaseret operativsystem, der er inkluderet i Synology Network Attached Storage (NAS) -enheder. Den indeholder indstillinger for et system, som omfatter brugere, grupper, delte mapper, arbejdsgruppe, domæne, adgangskoder og fildelingsmetoder. DSS-filer kan bruges til at gendanne indstillinger til systemets konfiguration.

Flere oplysninger

NAS-enheder gør det muligt at gemme dine digitale filer, uanset om de er dokumenter, musik, fotos eller videoer, hvilket gør dem tilgængelige når som helst. DSM giver dig mulighed for at styre filer gemt på din NAS-enhed. Når du sikkerhedskopierer konfigurationsindstillingerne for en NAS-enhed via DSM, oprettes DSS-filen for at gemme indstillingerne.

For at oprette en DSS backup-konfigurationsfil, gå til Kontrolpanel → Opdater & Gendan og klik på Sikkerhedskopier konfiguration. DSS-filen downloades derefter til din computer.

For at gendanne en DSS-backupkonfigurationsfil, gå til Kontrolpanel → Opdater & Gendan og klik på Gendan konfiguration.

Fælles DSS Filnavne

[Synology produktnavn] _ [dato oprettet]. dss - Navngivningskonventionen for DSS-filer, når de oprettes og downloades via DSM.

Programmer, der åbnes DSS Filer

Filtype2Digital Speech Standard File

Udvikler International Voice Association
Kategori Audio Files
Format Binary

.DSS option nummer 2

Lydfil gemt af en digital stemmeoptager eller talegenkendelsesprogram; lagrer stemme lyddata i et stærkt komprimeret format; kan skrives i indsæt eller overskriv mode; almindeligt anvendt til professionelle transkriptmiljøer, såsom advokatfirmaer.

Flere oplysninger

DSS-filer kan skrives med metadata, f.eks. dato og tidspunkt for diktering, lydlængde og prioritet.

DSS-filformatet blev oprindeligt udviklet under International Voice Association (IVA ), som bestod af Olympus America, Philips Electronics og Grundig. DSS-filer kan konverteres til mere almindelige lydfiltyper, f.eks. .WAV files.

Programmer, der åbnes DSS Filer

Filtype3DCC Active Designer File

Udvikler N/A
Kategori System Files
Format N/A

.DSS option nummer 3

Windows screensaver-fil; bruges af Windows til at køre animation eller film, når computeren er inaktiv i en vis tid (som kan indstilles af brugeren); tilføjer yderligere pauseskærme til listen, der er tilgængelig i fanen Screensaver på skærmens kontrolpanel.

Programmer, der åbnes DSS Filer
Windows
Used by the Windows Screensaver

Om DSS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dss er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype DCC Active Designer File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.