Vigtigste : Filudvidelser : .dss Fil

.dss Filudvidelse

Filtype1DiskStation Backup Configuration File

Udvikler Synology
Kategori Backup Files
Format N/A

Hvad er DSS fil?

En DSS-fil er en konfigurationsbackup, der oprettes af DiskStation Manager (DSM), et webbaseret operativsystem, der følger med Synology NAS-enheder (Network-Attached Storage). Den indeholder indstillinger for et system, som omfatter brugere, grupper, delte mapper, arbejdsgruppe, domæne, adgangskoder og fildelingsmetoder. DSS-filer kan bruges til at gendanne indstillinger til et systems konfiguration.

Flere oplysninger

NAS-enheder giver dig mulighed for at gemme dine digitale filer, uanset om det er dokumenter, musik, fotos eller video, så de er tilgængelige når som helst.DSM giver dig mulighed for at administrere de filer, der er gemt på din NAS-enhed. Når du sikkerhedskopierer konfigurationsindstillingerne for en NAS-enhed via DSM, oprettes DSS-filen til at gemme indstillingerne.

For at oprette en DSS-backup-konfigurationsfil skal du gå til Kontrolpanel → Opdatering og gendannelse og klikke på Sikke backup af konfiguration. The DSS file is then downloaded to your computer.

To restore a DSS backup configuration file go to Control Panel → Update & Restore and click Restore configuration.

Fælles DSS Filnavne

[Synology produktnavn] _ [dato oprettet]. dss - Navngivningskonventionen for DSS-filer, når de oprettes og downloades via DSM.

Programmer, der åbnes DSS Filer

Filtype2Digital Speech Standard File

Udvikler International Voice Association
Kategori Audio Files
Format Binary

.DSS option nummer 2

Lydfil gemt af en digital stemmeoptager eller et talegenkendelsesprogram; gemmer talelyddata i et stærkt komprimeret format; kan skrives i indsætnings- eller overskrivningstilstand; anvendes almindeligvis til professionelle transskriptmiljøer, f.eks. advokatfirmaer.

Flere oplysninger

DSS-filer kan skrives med metadata, såsom dato og klokkeslæt for diktat, lydlængde og prioritet.

DSS-filformatet blev oprindeligt udviklet under International Voice Association (IVA), som bestod af Olympus America, Philips Electronics og Grundig. DSS-filer kan konverteres til mere almindelige lydfiletyper, f.eks. .WAV-filer.

Programmer, der åbnes DSS Filer

Filtype3DCC Active Designer File

Udvikler N/A
Kategori System Files
Format N/A

.DSS option nummer 3

Windows screensaver-fil; bruges af Windows til at køre en screensaver-animation eller -film, når computeren er inaktiv i et bestemt tidsrum (som kan indstilles af brugeren); tilføjer yderligere screensavers til listen, der er tilgængelig under fanen Screensaver i kontrolpanelet Skærme.

Programmer, der åbnes DSS Filer
Windows
Used by the Windows Screensaver

Om DSS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dss er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype DCC Active Designer File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.