Vigtigste : Filudvidelser : .dxl Fil

.dxl Filudvidelse

Filtype1Domino XML Language File

Udvikler IBM
Kategori Database Files
Format XML

Hvad er DXL fil?

XML-databasefil oprettet til Lotus Domino, en virksomhedssoftware til forretningssamarbejde; kan gemme data fra en Lotus Domino-database samt skemaer, designelementer, visninger, formularer og dokumenter; giver et eksport- og udvekslingsformat for databasen.

Flere oplysninger

Domino XML Langauge-filer giver brugerne mulighed for at tilføje data og strukturelle komponenter til databasen ved hjælp af XML.

Programmer, der åbnes DXL Filer
Windows
Microsoft XML Notepad
gVim
IBM Domino
Linux
Vim
IBM Lotus Domino Designer

Filtype2Rational DOORS Script

Udvikler IBM
Kategori Executable Files
Format Text

.DXL option nummer 2

Script skrevet i Rational DOORS Extension Language (DXL), et programmeringssprog, der er skrevet til at automatisere og udvide funktionaliteten i Rational DOORS; bruger syntaks, der ligner C eller C++ sprog; kan redigeres med en hvilken som helst teksteditor eller med DXL Interaction-vinduet i Rational DOORS (Tools → Edit DXL).

Flere oplysninger

Rational DOORS er et værktøj til kravstyring, der bruges til samarbejde under processen for indsamling og sporing af krav.

Programmer, der åbnes DXL Filer

Om DXL Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dxl er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Rational DOORS Script, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.