Vigtigste : Filudvidelser : .ecl Fil

.ecl Filudvidelse

Filtype1Touhou Stage Script

Udvikler Team Shanghai Alice
Kategori Game Files
Format Binary

Hvad er ECL fil?

Spilsfil, der bruges i Touhou-spil som Double Spoiler og Ten Desires; indeholder et sceneskripter, der angiver fjenders placering og formen af "danmaku-mønstre", som er mønstre af fjendens kugler, der skydes på skærmen (f.eks, spiraler, cirkler osv.).

Flere oplysninger

Touhou-spil er actionspil med lodret rulning, der er udviklet af Team Shanghai Alice.

NOTAT: ECL-scripts kan dekompileres ved hjælp af Touhou Toolkit, et kommandolinjeværktøj.

Programmer, der åbnes ECL Filer

Filtype2Management-Ware Mass Mailing News E-Campaign List

Udvikler Management-Ware Solutions
Kategori Data Files
Format XML

.ECL option nummer 2

XML-fil oprettet af Management-Ware Mass Mailing News, et massemailingprogram; indeholder en e-mail-kontaktliste samt status for hver kontakt; kan spore e-mail-adresser, fulde navne, titler, telefonnumre, dato tilføjet og andre oplysninger; bruges til at gemme og indlæse kontaktlister, som programmet henviser til, når der sendes masse-e-mails.

Flere oplysninger

Management-Ware Mass Mailing News indeholder også værktøjer til opbygning af abonnentlister og til forvaltning af kunderelationer gennem opt-in e-mail marketingkampagner. Softwaren indeholder en visuel editor til oprettelse af brugerdefinerede meddelelser, f.eks. personlige nyhedsbreve.

Programmer, der åbnes ECL Filer

Om ECL Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ecl er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Management-Ware Mass Mailing News E-Campaign List, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.