Vigtigste : Filudvidelser : .ecw Fil

.ecw Filudvidelse

Filtype1Enhanced Compression Wavelet Image

Udvikler ERDAS
Kategori Raster Image Files
Format Binary

Hvad er ECW fil?

Komprimeret billede oprettet i ECW-formatet (Enhanced Compression Wavelet), som blev udviklet af Earth Resource Mapping, men som nu ejes og vedligeholdes af ERDAS; lagrer et billede, der er beregnet til brug med geospatiale data.

Flere oplysninger

ECW-filer bruges almindeligvis til at lagre luft- og satellitkortprojektionsbilleder. De understøtter 1 til 8-bit kontinuerlige billeddata pr. lag op til 255 bånd.

Programmer, der åbnes ECW Filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
ACD Systems Canvas
Blue Marble Geographics Global Mapper
ERDAS IMAGINE
TatukGIS Viewer
Safe Software FME Desktop
IrfanView
Macintosh
QGIS

Filtype2EclipseCrossword Word List File

Udvikler Green Eclipse
Kategori Game Files
Format Text

.ECW option nummer 2

En EWL-fil er en datafil, der er oprettet af EclipseCrossword, et program, der bruges til at generere krydsord. Den indeholder en liste over de ord, der udgør et krydsord, og ledetråde for hvert ord i almindelig tekst.

Flere oplysninger

Hvert ord i en EWL-fil efterfølges af et kolon, et mellemrum og derefter et tilsvarende ledetråd. Hvert ord- og ledetrådspar er gemt på en separat linje. Et eksempel på en EWL-fil:

DOG: Canine
SHOE: Footwear
GREEN: Color

Du kan åbne EWL-filer i EclipseCrossword. Programmet er dog kun tilgængeligt til Windows. Hvis du støder på en EWL-fil i macOS, kan du åbne EWL-filen med en teksteditor, da filen er gemt i almindelig tekst.

Programmer, der åbnes ECW Filer

Om ECW Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ecw er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype EclipseCrossword Word List File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.