Vigtigste : Filudvidelser : .emp Fil

.emp Filudvidelse

FiltypeeMusic Music Download File

Udvikler eMusic.com
Kategori Audio Files
Format N/A

.EMP option nummer

Musikfil, der anvendes af eMusic Download Manager, et program, der giver brugerne mulighed for at downloade .MP3 filer og afspille dem i almindelige musikafspillerprogrammer, såsom Apple iTunes og Windows Media Player; indeholder oplysninger om musikkunstner, album og albumkunst; bruges til at downloade et bestemt sæt MP3-filer.

Flere oplysninger

eMusic-filer bruger også udvidelsen .EMX afhængigt af versionen af eMusic Download Manager. Nogle versioner af eMusic Download Manager er ikke kompatible med EMP-filer. EMusic/J er kompatibel med både EMP- og EMX-filer.

BEMÆRK: EMP-filer indeholder ikke egentlige lyddata. De indeholder kun de oplysninger, der er nødvendige for at downloade en lydfil eller et sæt af lydfiler.

Programmer, der åbnes EMP Filer

Om EMP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.emp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype eMusic Music Download File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.