Vigtigste : Filudvidelser : .enc Fil

.enc Filudvidelse

Filtype1Encoded File

Udvikler N/A
Kategori Encoded Files
Format N/A

Hvad er ENC fil?

En ENC-fil er en generisk kodet fil, der kan anvende en af flere forskellige typer af proprietære eller standardkodninger. Den er kodet for at hjælpe med at beskytte filen mod uautoriseret brug eller for at hjælpe med at opsætte filen til en bestemt anvendelse, f.eks. internetoverførsel.

Flere oplysninger

ENC-filer kan være kodet i .UUE-formatet, som kan åbnes med et program som f.eks. StuffIt Deluxe. ENC-filer, der anvender en proprietær kodning, kan dog kun åbnes af det program, der har kodet filen.

Programmer, der åbnes ENC Filer
Windows
ESTsoft ALZip
Open with program that initially encoded the file
Smith Micro StuffIt Deluxe
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
Open with program that initially encoded the file

Filtype2Electronic Navigation Chart File

Udvikler NOAA
Kategori Data Files
Format N/A

.ENC option nummer 2

Navigationskortformat, der anvendes af Office of Coast Survey (OCS); også kaldet NOAA ENC-filer, som står for "National Oceanic and Atmospheric Administration" (NOAA) "Electronic Navigation Chart" (ENC) filer.

Flere oplysninger

NOAA ENC-filformatet er defineret af den internationale hydrografiske organisations S-57-standard. ENC-data bruges til at støtte infrastruktur for søtransport og kystforvaltning.

NOAA ENC-filer gemmes som en database med kortelementer. De oplysninger, der gemmes i en ENC-fil, omfatter placeringen af hvert kortelement samt attributter såsom farve, form, dybde osv.

Programmer, der åbnes ENC Filer
Windows
NOAA ENC Direct to GIS

Filtype3Cabal Online Data File

Udvikler ESTsoft
Kategori Game Files
Format Binary

.ENC option nummer 3

Datafil, der anvendes af Cabal Online, et massivt multiplayer online rollespil (MMORPG); normalt placeret i \data\ mappen i softwareinstallationen; kan hedde cabal.enc eller et af flere andre navne.

Flere oplysninger

Korrupte ENC-filer har været kendt for at forårsage problemer ved indlæsning af Cabal Online, nogle gange efter anvendelse af spilpatches. Nogle brugere har haft succes med at løse dette problem ved at afinstallere og geninstallere softwaren fuldstændigt.

Programmer, der åbnes ENC Filer

Filtype4Encore Musical Notation File

Udvikler GVOX
Kategori Misc Files
Format Binary

.ENC option nummer 4

Musikpartitur oprettet af Encore, et program, der bruges til at komponere musik; kan indeholde instrumenter, noter, tekster, takt- og tonearter samt oplysninger om titel og komponist; bruges til at gemme kompositioner og udskrive musikpartiturer.

Flere oplysninger

Encore kan importere og eksportere standard Music XML-filer for at integrere dem med andre musikalske notationsprogrammer. Softwaren understøtter også udskrifter af høj kvalitet ved hjælp af PostScript- og TrueType-teknologier.

Programmer, der åbnes ENC Filer
Macintosh
GVOX Encore

Filtype5Copysafe Protected PDF File

Udvikler ArtistScope
Kategori Page Layout Files
Format N/A

.ENC option nummer 5

Kopibeskyttet .PDF fil oprettet med CopySafe PDF-software; forhindrer, at billeder og tekst kopieres, og beskytter mod Printscreen- og screen capture-kommandoer; kan også omfatte udskriftsbeskyttelse, adgangskodebeskyttelse og datoudløb.

Programmer, der åbnes ENC Filer
Windows
ArtistScope Copysafe PDF Converter (commercial)
ArtistScope Copysafe PDF Reader (free)

Om ENC Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.enc er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Copysafe Protected PDF File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.