Vigtigste : Filudvidelser : .exportedui Fil

.exportedui Filudvidelse

FiltypeMicrosoft Office Exported UI Customization File

Udvikler Microsoft
Kategori Settings Files
Format XML

.EXPORTEDUI option nummer

Anpasningsfil, der anvendes af Microsoft Office, en suite til produktion af arbejdsdokumenter; indeholder XML kode, der tilpasser ribber i Microsoft Office; eksporteret format til nem deling af tilpassede faner, kommandoer, grupper osv. der udgør Microsoft Office UI med andre brugere.

Flere oplysninger

Når du foretager ændringer i båndet i Microsoft Word, ændres båndene ikke i de andre programmer i Microsoft Office-pakken. Du skal ændre brugergrænsefladen i hvert enkelt program for at foretage ændringer.

For at foretage ændringer i farvebåndet skal du vælge Fil → Indstillinger → Tilpas farvebånd og foretage dine ændringer. Fortsæt til næste afsnit for at oprette filen EXPORTEDUI.

For at oprette filen EXPORTEDUI (genoptages fra ovenstående afsnit) skal du vælge Import/Export, vælge Exportér alle tilpasninger, navngive filen, vælge en gemmerplacering og klikke på Save.

For at importere EXPORTEDUI-filen (i det samme vindue som beskrevet ovenfor) skal du klikke på knappen Import/Export, vælge Import tilpasningsfil, vælge filen, og klikke på Open.

NOTAT: EXPORTEDUI-filen blev introduceret med Microsoft Office 2010, men er kompatibel med senere versioner af Office. Vær opmærksom på, at nogle af dine tilpasninger kan blive slettet, hvis de ikke længere understøttes af den Office-version, som de importeres til.

Programmer, der åbnes EXPORTEDUI Filer

Om EXPORTEDUI Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.exportedui er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Microsoft Office Exported UI Customization File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.