Vigtigste : Filudvidelser : .exs Fil

.exs Filudvidelse

Filtype1Blades of Exile Scenario

Udvikler Spiderweb Software
Kategori Game Files
Format N/A

Hvad er EXS fil?

Scenario oprettet til Blades of Exile, et ældre rollespil til Mac og Windows-systemer; indeholder et kort og mission data for et bestemt niveau kan være inkluderet i spillet eller oprettet ved hjælp af et værktøjsværktøj til Blades of Exile Scenario.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Exileblade blev oprindeligt udviklet af Spiderweb Software i 1997. Kildekoden blev gjort frit tilgængelig i 2007.

Programmer, der åbnes EXS Filer
Macintosh
Blades of Exile

Filtype2EXS Instrument

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.EXS option nummer 2

En EXS-fil er et instrument, der bruges af Logic Pro, en digital lydarbejdsstation (DAW). Den indeholder et instrument, som indeholder oplysninger henvist til af Logic for at afspille en lydprøve efter sin type, såsom et klaver, guitar eller trommer.

Flere oplysninger

EXS-filer bruges af EXS24, et sampler bibliotek, der følger med Logic Pro X. Biblioteket indeholder en stor samling af prøver som strenge, messing, synth teksturer og pianoer. EXS24 kan bruges til at arrangere lyde, du har optaget selv, eller som allerede er optaget for at blive afspillet fra et MIDI-spor inden for Logic eller fra dit MIDI-tastatur.

EXS-filer findes i "Sampler Instruments" og "EXS Factory Samples" -mapper i mappen "Logic" på harddisken. En mappe "Prøver" findes også i mappen "Logik", og den indeholder lydfiler, f.eks. .WAV eller .AIF filer, der refereres af Logic, når du afspiller den tilknyttede EXS-fil. Du kan tilføje EXS-instrumenter til disse mapper, som derefter vises i instrumentmenuen i Logic. Hvis Logic er åben, når du tilføjer instrumentet, skal du opdatere menuen, så instrumentet kan vises.

Programmer, der åbnes EXS Filer
Macintosh
Apple Logic Pro

Om EXS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.exs er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype EXS Instrument, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.