Vigtigste : Filudvidelser : .exs Fil

.exs Filudvidelse

Filtype1Blades of Exile Scenario

Udvikler Spiderweb Software
Kategori Game Files
Format N/A

Hvad er EXS fil?

Scenarie skabt til Blades of Exile, et ældre rollespil til Mac- og Windows-systemer; indeholder et kort og missionsdata for en specifik bane; kan medfølge spillet eller oprettes ved hjælp af et Blades of Exile Scenario workshop-værktøj.

Flere oplysninger

NOTAT: Blades of Exile blev oprindeligt udviklet af Spiderweb Software i 1997. Kildekoden blev gjort frit tilgængelig i 2007.

Programmer, der åbnes EXS Filer
Macintosh
Blades of Exile

Filtype2EXS Instrument

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.EXS option nummer 2

En EXS-fil er et instrument, der bruges af Logic Pro, en digital audio workstation (DAW). Den indeholder et instrument, som indeholder oplysninger, som Logic henviser til for at afspille en lydprøve i henhold til dens type, f.eks. et klaver, en guitar eller trommer.

Flere oplysninger

EXS-filer bruges af EXS24, et samplerbibliotek, der følger med Logic Pro X. Biblioteket indeholder en stor samling af samples såsom strygere, messingblæsere, synthteksturer og klaverer. EXS24 kan bruges til at arrangere lyde, du selv har optaget, eller som allerede er optaget, til at blive afspillet fra et MIDI-spor i Logic eller fra dit MIDI-keyboard.

EXS-filer findes i mapperne "Sampler Instruments" og "EXS Factory Samples" i mappen "Logic" på din harddisk. Der findes også en "Samples"-mappe i "Logic"-mappen, og den indeholder lydfiler, f.eks. .WAV eller .AIF-filer, som Logic henviser til, når den tilknyttede EXS-fil afspilles. Du kan tilføje EXS-instrumenter til disse mapper, som derefter vises i menuen instrumenter i Logic. Hvis Logic er åben, når du tilføjer instrumentet, skal du opdatere menuen for at få instrumentet vist.

Programmer, der åbnes EXS Filer
Macintosh
Apple Logic Pro

Om EXS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.exs er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype EXS Instrument, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.