Vigtigste : Filudvidelser : .fcdt Fil

.fcdt Filudvidelse

FiltypeFormsCentral Design Template

Udvikler Adobe Systems
Kategori Page Layout Files
Format Binary

.FCDT option nummer

Dokumentskabelon oprettet af Adobe FormsCentral, et desktop- og webbrowserprogram, der bruges til at oprette onlineformularer, der kan udfyldes; bruges til lagring af forskellige skabeloner, f.eks. registreringsformularer, ansøgninger om optagelse, kundeundersøgelser og kontaktformularer.

Flere oplysninger

FormsCentral-dokumenter bruges til at distribuere web- eller .PDF-formularer online. Udgivne dokumenter kan indsamle svar via udfyldbare formularer og gemme og administrere resultaterne på sikker vis. Når svarene er blevet indsamlet, kan du se tilbagemeldingerne samt oversigtsrapporter via FormsCentral-grænsefladen.

FormsCentral tilbyder mange skabeloner, der er gratis tilgængelige fra dets onlinetjeneste. Klik på fanen "Skabeloner", når du åbner FormsCentral, for at få adgang til dem. Du kan også oprette brugerdefinerede formularer fra bunden og definere brugerdefinerede felter, afkrydsningsfelter, rullemenuer og andre komponenter til dokumentlayout.

NOTAT: FormsCentral blev nedlagt af Adobe i 2015.

Programmer, der åbnes FCDT Filer
Windows
Adobe Acrobat
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat
WEB
Adobe FormsCentral

Om FCDT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fcdt er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype FormsCentral Design Template, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.