Vigtigste : Filudvidelser : .fdf Fil

.fdf Filudvidelse

Filtype1Acrobat Forms Data Format

Udvikler Adobe Systems
Kategori Text Files
Format N/A

Hvad er FDF fil?

Tekstfilformat, der bruges til data, der eksporteres fra .PDF formularfelter; typisk mindre end PDF-filer, fordi de kun indeholder formularfeltdata, ikke hele formularen; kan oprettes i Acrobat ved at vælge Avanceret⇉Formularer→Eksporter formulardata på menulinjen.

Flere oplysninger

FDF-filer behandles almindeligvis på webservere af .CGI-scripts.

Programmer, der åbnes FDF Filer
Windows
Adobe Acrobat
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat

Filtype2Origin Fitting Function Definition File

Udvikler OriginLab
Kategori Data Files
Format Text

.FDF option nummer 2

En FDF-fil er en matematisk tilpasningsfunktionsdefinitionsfil, der anvendes af Origin, et program til dataanalyse og grafisk visning, som anvendes af forskellige forskere og ingeniører. Den indeholder alle egenskaberne ved en tilpasningsfunktion, f.eks. funktionstype, begrænsninger, tilpasningsparametre, et funktionsudtryk, variabler og en beskrivelse. FDF-filer kan være inkluderet i Origin eller være brugerdefinerede.

Flere oplysninger

Brugerdefinerede FDF-filer oprettes ved hjælp af Fitting Function Builder i Origin. Du kan få adgang til værktøjet ved at vælge Tools → Fitting Function Builder.... Vælg "Create a New Function" (Opret en ny funktion) for at oprette en FDF-fil eller "Edit a User-defined Function" (Rediger en brugerdefineret funktion) for at redigere en FDF-fil. Du kan også se dine FDF-filer ved at vælge Tools → Fitting Function Organizer.... Du kan også åbne FDF-filer med en teksteditor, da tilpasningsfunktionsdefinitionen er gemt i almindelig tekst.

FDF-filer, der leveres pakket med programmet, findes i undermappen "FitFunc" i programmappen Origin. Brugerdefinerede FDF-filer gemmes dog typisk i undermappen "FitFunc" i mappen "User Files" i Origin-programmappen.

Programmer, der åbnes FDF Filer

Om FDF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fdf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Origin Fitting Function Definition File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.