Vigtigste : Filudvidelser : .fla Fil

.fla Filudvidelse

FiltypeAdobe Animate Animation

Udvikler Adobe Systems
Kategori Developer Files
Format N/A

.FLA option nummer

En FLA-fil er et animationsprojekt, der er oprettet af Adobe Animate, et program, der bruges til at tegne og offentliggøre interaktive animationer. Den indeholder grafik, video, tekstelementer, lyd og andre aktiver. FLA-filer gemmes ofte som .SWF-filer til brug på nettet, da de kan ses i de fleste webbrowsere med Flash-plugin.

Flere oplysninger

Når du åbner en FLA-fil i Animate-miljøet, vil du se fem hoveddele. Miljøet omfatter en scene, der viser det synlige område, en tidslinje, der styrer timingen af elementerne, et værktøjspanel, der indeholder værktøjer til at arbejde med elementer i projektet, en egenskabsinspektør, der viser oplysninger om elementer, og et bibliotekspanel, der gemmer medieelementer.

NOTAT: Animate var tidligere kendt som Flash, som oprindeligt blev udviklet af Macromedia, men som derefter blev fusioneret med Adobe i 2005. Flash blev til Animate i 2016.

Programmer, der åbnes FLA Filer
Windows
Adobe Flash
Adobe Dreamweaver
Macintosh
Adobe Flash
Adobe Dreamweaver
Adobe Animate CC 2018

Om FLA Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fla er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Adobe Animate Animation, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.