Vigtigste : Filudvidelser : .flk Fil

.flk Filudvidelse

Filtype1AccountEdge Company Lock File

Udvikler Acclivity Group
Kategori Misc Files
Format N/A

Hvad er FLK fil?

Låsefil, der bruges af AccountEdge Pro, et program, der gør det muligt at organisere regnskabsoplysninger for virksomheder; bruges til at sikre .MYO-filer, når flere brugere har adgang til den samme virksomhedsfil.

Flere oplysninger

Når flere brugere har adgang til MYO-virksomhedsfilen, vises FLK-filen samme sted som virksomhedsfilen. FLK-filen oprettes for at tillade én bruger at arbejde på filen ad gangen for at undgå dobbelt- og modstridende redigering. FLK-filer slettes automatisk, når du afslutter din session, men hvis sessionen slutter brat, kan din FLK-fil blive hængende. Hvis dette sker, skal du slette alle FLK-filer, der befinder sig på samme sted som din MYO-firmafil.

Programmer, der åbnes FLK Filer

Filtype2Folder Lock File

Udvikler NewSoftwares
Kategori Data Files
Format Binary

.FLK option nummer 2

Krypteret "locker"-fil oprettet af Folder Lock, et program, der bruges til at beskytte filer og mapper; gemmer en samling filer og mapper, der er krypteret af softwaren og beskyttet med en adgangskode, der er angivet af brugeren; beskyttet ved hjælp af 256-bit AES-kryptering.

Flere oplysninger

FLK-filer bruges til at beskytte oplysninger på computerens harddiske og USB-drev. De kan ikke slettes fra computere, hvor Folder Lock er installeret. Desuden kan de kun låses op og åbnes ved hjælp af den korrekte adgangskode.

Programmer, der åbnes FLK Filer

Om FLK Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.flk er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Folder Lock File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.