Vigtigste : Filudvidelser : .flp Fil

.flp Filudvidelse

Filtype1FL Studio Project

Udvikler Image-Line
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er FLP fil?

En FLP-fil er et projekt, der er oprettet af FL Studio, et program der bruges til at komponere arrangere, optage og redigere musik. Den indeholder alle de data, der er knyttet til et projekt, herunder demo plugins og musikspor indstillinger.

Flere oplysninger

FLP-filer gemmer ikke den faktiske lyd, der vises i projektet. I stedet indeholder filerne henvisninger til lydfiler. Hvis du flytter en FLP-fil eller de filer, den refererer til, f.eks. En .WAV prøvefil eller SimSynth eller DrumSynth forudindstillet fil, kan projektet muligvis ikke afspilles korrekt i FL Studio.

BEMÆRK: FL Studio var tidligere kendt som FruityLoops, som oprindeligt blev udgivet i 1998. FruityLoops blev FL Studio med udgivelsen af version 4 i marts 2003.

Programmer, der åbnes FLP Filer
Linux
LMMS

Filtype2Flash Project

Udvikler Adobe Systems
Kategori Data Files
Format XML

.FLP option nummer 2

XML-baseret fil, der refererer til alle filer, der bruges af et bestemt Macromedia Flash Project

Programmer, der åbnes FLP Filer
Windows
Adobe Flash
Macintosh
Adobe Flash

Filtype3ActivPrimary Flipchart File

Udvikler Promethean
Kategori Data Files
Format Binary

.FLP option nummer 3

Flipchart-præsentation oprettet med Promethean-uddannelsesprogrammer som ActivPrimary og ActivStudio; indeholder en interaktiv lektionsplan, der kan interagere med at bruge elektronisk whiteboard hardware; bruges af lærere til at gemme lektionsplaner for studerende.

Flere oplysninger

Prometheans softwareprodukt ActivInspire bruger filtypen .FLIPCHART , men kan stadig åbne FLP-filer.

BEMÆRK: Hvis FruityLoops eller FL Studio er installeret på samme computer som ActivPrimary eller ActivStudio, Flipchart-filforening kan være forkert tildelt til FruityLoops eller FL Studio. Du kan åbne Flipchart-filerne direkte i Promethean-softwaren ved at vælge Filer → Åbn ....

Programmer, der åbnes FLP Filer

Filtype4Floppy Disk Image

Udvikler N/A
Kategori Disk Image Files
Format Binary

.FLP option nummer 4

Diskbillede oprettet fra en 3,5 "diskette, der ofte oprettes ved hjælp af et MS-DOS-program eller et program fra en ældre version af Windows; kan bruges til lagring af bootable filer og opstart af gæstesystemer på virtualiserede platforme; bruges til at kopiere indholdet af en disk til flere disketter.

Flere oplysninger

Diskettebilledprogrammet hedder fdimage.exe er et almindeligt MS-DOS-program, der bruges til at oprette FLP-filer. Det er også inkluderet i FreeBSD installations-cd'er.

Programmer, der åbnes FLP Filer
Windows
Smart Projects IsoBuster
MagicISO
Microsoft Windows Virtual PC
Microsoft Virtual Server
Towodo Floppy Image
fdimage
DiskWrite
Macintosh
VMware Fusion

Filtype5FlipAnim Project

Udvikler Poklik
Kategori Settings Files
Format N/A

.FLP option nummer 5

En FLP-fil indeholder et projekt oprettet af Poklik FlipAnim, et onlineprogram, der bruges til at oprette flipbook-animationer. Det gemmer en eller flere tegninger, der udgør en flipbook-animation. FLP-filer indeholder også indstillingerne for animationen, såsom sidens hastighed, side gennemsigtighed og zoom.

Flere oplysninger

FLP-fil åbnes i Poklik FlipAnim

Du kan gemme et FlipAnim-projekt som en FLP-fil ved at klikke på tandhjulsikonet og derefter vælge dokumentikon med den røde downloadpil. Din webbrowser downloader derefter FLP-filen til din computer.

Du kan åbne et FlipAnim-projekt ved at klikke på tandhjulsikonet, vælge dokumentikonet med den grønne upload-pil og vælge den FLP-fil, du vil have upload. Din browser vil så uploade FLP filen og FlipAnim webprogrammet åbner projektet.

Fælles FLP Filnavne

flipanim_project_ < YYYYMMDD > < TTTT > .flp - Standardfilnavnet til FlipAnim-projekter downloadet som FLP-filer. ÅÅÅÅMMDD står for året, måneden og dagen, filen blev downloadet, og TTTT står for den tid, den blev downloadet. For eksempel hedder en FLP-fil, der downloades den 16. april 2019 kl. 10:59, flipanim_project_20190416_1059.flp.

Programmer, der åbnes FLP Filer

Om FLP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.flp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype FlipAnim Project, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.