Vigtigste : Filudvidelser : .flp Fil

.flp Filudvidelse

Filtype1FL Studio Project

Udvikler Image-Line
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er FLP fil?

En FLP-fil er et projekt, der er oprettet af FL Studio, et program, der bruges til at komponere, arrangere, optage og redigere musik. Den indeholder alle de data, der er tilknyttet et projekt, herunder demoplugins og indstillinger for musikspor.

Flere oplysninger

FLP-filer gemmer ikke den faktiske lyd, der vises i projektet. I stedet indeholder filerne henvisninger til lydfilerne. Hvis du derfor flytter en FLP-fil eller de filer, den refererer til, f.eks. en .WAV-samplefil eller SimSynth- eller DrumSynth-forindstillingsfil, kan projektet muligvis ikke afspilles korrekt i FL Studio.

NOTAT: FL Studio var tidligere kendt som FruityLoops, som oprindeligt blev udgivet i 1998. FruityLoops blev til FL Studio med udgivelsen af version 4 i marts 2003.

Programmer, der åbnes FLP Filer
Linux
LMMS

Filtype2Flash Project

Udvikler Adobe Systems
Kategori Data Files
Format XML

.FLP option nummer 2

XML-baseret fil, der henviser til alle filer, der anvendes af et specifikt Macromedia Flash-projekt

Programmer, der åbnes FLP Filer
Windows
Adobe Flash
Macintosh
Adobe Flash

Filtype3ActivPrimary Flipchart File

Udvikler Promethean
Kategori Data Files
Format Binary

.FLP option nummer 3

Flipchart-præsentation oprettet med Promethean programmer til planlægning af undervisningslektioner som ActivPrimary og ActivStudio; indeholder en interaktiv lektionsplan, der kan interageres med ved hjælp af elektronisk whiteboard-hardware; bruges af lærere til at gemme lektionsplaner for eleverne.

Flere oplysninger

Prometheans softwareprodukt ActivInspire bruger filtypenavnet .FLIPCHART, men kan stadig åbne FLP-filer.

BEMÆRK: Hvis FruityLoops eller FL Studio er installeret på den samme computer som ActivPrimary eller ActivStudio, kan Flipchart-filtilknytningen være forkert tildelt FruityLoops eller FL Studio. Du kan åbne Flipchart-filerne direkte i Promethean-softwaren ved at vælge Fil → Open....

.
Programmer, der åbnes FLP Filer

Filtype4Floppy Disk Image

Udvikler N/A
Kategori Disk Image Files
Format Binary

.FLP option nummer 4

Disk image typisk af en 3,5" diskette, som normalt har en kapacitet på 1,44 MB; gemmer diskens indhold som en enkelt fil, der kan monteres virtuelt på en computer i stedet for fra diskettedrevet.

Flere oplysninger

Disketteaftryksfiler anvendes ikke længere i almindelighed, da diskettedrev ikke længere følger med de fleste nye computersystemer.

Programmer, der åbnes FLP Filer
Windows
Smart Projects IsoBuster
MagicISO
Microsoft Windows Virtual PC
Microsoft Virtual Server
Towodo Floppy Image
fdimage
DiskWrite
Macintosh
VMware Fusion

Filtype5FlipAnim Project

Udvikler Poklik
Kategori Settings Files
Format N/A

.FLP option nummer 5

En FLP-fil indeholder et projekt, der er oprettet af Poklik FlipAnim, et onlineprogram, der bruges til at oprette flipover-animationer. Den gemmer en eller flere tegninger, der udgør en flipover-animation. FLP-filer indeholder også indstillingerne for animationen, f.eks. sidehastighed, sidens gennemsigtighed og zoom.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .flp-fil i Poklik FlipAnim

FLP-fil åben i Poklik FlipAnim

Du kan gemme et FlipAnim-projekt som en FLP-fil ved at klikke på tandhjulsikonet og derefter vælge dokumentikonet med den røde downloadpil. Din webbrowser downloader derefter FLP-filen til din computer.

Du kan åbne et FlipAnim-projekt ved at klikke på tandhjulsikonet, vælge dokumentikonet med den grønne upload-pil og derefter vælge den FLP-fil, du vil uploade. Din browser vil derefter uploade FLP-filen, og FlipAnim-webprogrammet vil åbne projektet.

Fælles FLP Filnavne

flipanim_project_ < YYYYMMDD > < TTTT > .flp - Standardfilnavnet til FlipAnim-projekter downloadet som FLP-filer. ÅÅÅÅMMDD står for året, måneden og dagen, filen blev downloadet, og TTTT står for den tid, den blev downloadet. For eksempel hedder en FLP-fil, der downloades den 16. april 2019 kl. 10:59, flipanim_project_20190416_1059.flp.

Programmer, der åbnes FLP Filer

Om FLP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.flp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype FlipAnim Project, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.